IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

БЕСМРТНОСТА НА ФЕНИКСОТ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 235236237238239 1099>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:10
Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

ХЕКТОР ЗА СПОРТ САМО ОД ЧЕТВРТОКОТ ДО ВЧЕРА ДЕНТА НЕМАВ ПРАТЕНО АМА ТОА ПОРАДИ НЕПРЕДВИДЕНА СИТУАЦИА ИНАКУ РЕДОВНО ГО ПРАТАМ НА СИТЕ СПОРТСКИ КАНАЛИ КОГА ИМА РАКОМЕТ, ФУДБАЛ, КОШАРКА ФОРМУЛА 1 ИЛИ ЖЕНСКИ КИК-БОКС А МОЖЕ И БОРБИ НА ЖЕНИ ВО КАЛ КОГА ГИ ДАВААТ

za ova so borbite vo kal, imash pivo od mene

aj zhiveli
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Trilili Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 1780
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:11
borbi vo kal vo plavi "uniformi"глупирање
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:13
val ama mnogu proslavi mi se sobraa , rodendeni , davav jare , drugarska , banket i denovi sum izguben vaka ne pamtam , inaku dimitrie vecer ima na euro sport kikboksing i drugi borilacki vestini , ubavina . posledno vreme ne mozam da gledam ultimejt fajt , mi stana odvraten zimi se , poubav e kikboksot stopati
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:14
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

a sto mi cue mene ... kakov e psotot ...

a ako e za ubeduvanje, mozam da ve ubedam za 24 saata da ja smenite verata голема%20насмевка...

НА ГРЕШЕН ЧОВЕК СЕ ФАЛИШ А И КАЈ МЕНЕ НЕ ПАЛИ АМА БАШ НИШТО ДА СЕ ФАЛИШ НА ВЕРСКА ОСНОВА. ЗА ТОА СУМ ЦВРСТ КАРАКТЕР И ПРЕЗИРАМ ПРОМЕНА НА ВЕРА, СИТЕ СЕ ДОБРИ И КОРИСНИ ЗА СЕКОЈ ВЕРНИК АКО ПРОПОВЕДААТ МИР И ВЗАЕМНО ПОЧИТУВАЊЕ БЕЗ ПРЕВЛАСТ И ПРИВИЛЕГИЈА НАЕДНА ВЕРА НАД ДРУГА
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
ДимеБТ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Јули.2006
Поени: 1911
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ДимеБТ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:16
Originally posted by Trilili Trilili напиша:

НЕ БЕ ТРИЛИЛИ СИТЕ УЧЕСНИЧКИ СЕ ВО МИНИ-БИКИНИ А И ДОСТА МУСКУЛЕСТИ СЕ
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:19
ubavo kazano Dime, pa veke si stanal 80% protestant, znaci samo nema potreba od 24 casa, za 2-3 casa si gotov голема%20насмевка
se shalam,
no sepak najdobra vera e protestanizmot
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:20
krvta ja menuvam , verata ne ja menuvam . pocna postot za bajram a ?
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:22
Originally posted by ДимеБТ ДимеБТ напиша:

Originally posted by Trilili Trilili напиша:

НЕ БЕ ТРИЛИЛИ СИТЕ УЧЕСНИЧКИ СЕ ВО МИНИ-БИКИНИ А И ДОСТА МУСКУЛЕСТИ СЕ

e toa podrazbirav pod "uniforma"газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:23
Originally posted by hektor hektor напиша:

krvta ja menuvam , verata ne ja menuvam . pocna postot za bajram a ?

i jas ne ja menuvam, ama ne znaci toa deka treba da bidam subjektiven
s.r. Dzaki

Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:23
Pocna,pocna..Hektor...eve imam nekoi kolegi koi postat...i si znam se..za postot
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:35
на%20телефонKaj ste ,allooo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:37
eveплазење
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:39
Trili,kako so "drugarkata"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Mr.Bodycheck

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Trilili Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Септември.2007 во 12:42
me kasla celo vreme da ja ibamнамигнувањетага
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 235236237238239 1099>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.