![]() |
|
Колку често одите на шопинг? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Автор | |
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Не многу често. Не ми претставува посебно задоволство често трката по продавници.
Единствено уживам во бирање на подароци ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Vrlo retko. Pa toa mi e rabota od koja za pola sat me zaboluva kicma. Taka da vo najbliskite prodavnici odam vo soping, i sekogas gledam toa uz pat da mi bide, kako sporedna rabota. Primer ako imam nekoja obvrska kade sto ima butici ili vo blizina na nekoj trgovski odam, no onaka, mnogu retko.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Bibi sk ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 96 |
Samo koga imam pari za trosenje
![]() ![]() |
|
![]() |
|
connected ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
najloso e sto stvara golema opsesija kaj nekoi lugje,ama ima li nesto poubavo za bilo koja devojka ili zena? Da mozam bi odela sekoj den,ama sega gledam toa da go pravam ednas do dvapati mesecno. Barem ke uzivam cel den samo za toa.....
mnogu mi pravi kjef |
|
![]() |
|
MissSexy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Август.2007 Локација: Cook Islands Статус: Офлајн Поени: 364 |
Ah klasicen shoping mnogu cesto , posto rabotam vo strog centar i sekoj izlog vika , TUKA IMA SUPER STVARI :) a i matero da mu e*am na internet posledno vreme i na komp trosam pari , hihihih.
|
|
U never get a second chance to make a first impression
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Sreka,vremevo e mnogu toplo,pa ne mi se izleguva da shetam.
Inaku..........uffff.....ke se otrujam...strashno chesto.... ![]() Navika....kako shto rekov pogore... |
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Шопинг на облека - најчесто кога има намаленија. Освен ако нешто не ми се допадне толку многу за да не ми се жалат пари или не ми е потребно во блиско време. Најмногу се радувам на работите купени непланирано - минуваш низ продавница и си наоѓаш нешто баш за тебе - супер:)
Чевли, козметика, работи за по дома - купувам кога ми се потребни. Изменето од Miriam - 13.Септември.2007 во 02:15 |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
macas ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 730 |
koga ke pocustvuvam potreba za toa ili koga sum strasno iznervirana
|
|
zivej denes zosto vcera nema da se vrati,a utre moze i da ne dojdi
|
|
![]() |
|
nemo84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Young Modern Регистриран: 24.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 500 |
Кога мајка-ми веќе ќе збесне е тогаш морам да идам со неа да одберам нешто. Инаку брат-ми и мајка0ми ми ја одбираат и купуваат облеката.
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Miriam ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Април.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 336 |
Сериозно? Ако никот ти ја кажува годината кога си родена, значи имаш 23 години... Не си купуваш сама облека? Досадно ти е, те мрзи или ...? |
|
Try again. Fail again. Fail better.
|
|
![]() |
|
emily_sk ![]() Нов член ![]() Регистриран: 03.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6 |
ednas vo 2 nedeli. Nemozam me faka kriza ako ne si kupam neso novo podolgo vreme
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
nikogas
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
ne se znae sto e pogolemiot kejf trupanjeto na garderobata ili osloboduvanjeto od parite |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Koga ke osetam potreba...a cesto ja osekjam...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |