![]() |
|
Кафе муабет (фото) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 127128129130131 231> |
Автор | |||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
time-lapse - може некој да го дообјасни тоа, за оние што не знаат што е? или некоја фотка, за пример? |
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
![]() |
|||
bobicar1 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 1099 |
||
Тоа ти е нешто слично на ова ![]() |
|||
![]() |
|||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
||
gif-че?
супер, сега ќе направиме нешто такво, со новиот апарат, а може и утре. |
|||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|||
![]() |
|||
amanito ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 251 |
||
Vecher neka dojdat vo MS ke im objasnime
|
|||
![]() |
|||
Zoran K ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 17.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 3244 |
||
Abe toa e moeto Toronto !!! |
|||
![]() |
|||
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
||
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
vlatko_sk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 126 |
||
Time-lapse photography is a cinematography technique whereby each film frame is captured at a rate much slower than it will be played back. When replayed at normal speed, time appears to be moving faster and thus lapsing. Time-lapse photography can be considered to be the opposite of high speed photography. eve eden pouspesen primer a eve eden od moite prvi obidi (ne se smejte) ![]() |
|||
![]() |
|||
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
||
ok, ne se smeam (
![]() shala na strana, ok se... a i mnogu e potesko da se napravi so spojuvanje na fotografii! eve nekolku moi klipcinja, snimani so kamera pa otposle zabrzani: oblaci (bezveza) zuzu (loso eksponirano, so izgoreni delovi) kifli (my favorite) oblacite i zuzu-to mi gi imaat kupeno ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
moz pos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
||
kiflite oddamna gi imam videno ...SUper se
![]() |
|||
![]() |
|||
Tegla ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 16.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 2213 |
||
Kiflite ne ti gi kupile? SIGURNO SE MNOGU VKUSNI, eve jas bi gi kupil - kiflite, videoto ne se jade
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seriozno, kiflite ti se spored mene najubav kadar od site 3, ama ne znaes na koj sto mu treba. |
|||
That is called grain. It is supposed to be there.
|
|||
![]() |
|||
||
а како да се продаде нешто, на светскиот пазар?
мислам дека имаше една таква тема, ама не ми текнува која. |
|||
Јас сум мајстор!
|||
![]() |
|||
moz pos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Trinidad and Tobago Статус: Офлајн Поени: 335 |
||
4ekaj de4kive shto redovno go rabotat toa da ti dadat link za da se za4lenish ;) |
|||
![]() |
|||
KoKi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 466 |
||
hehehe mojot link e slikickata vo 'mojot potpis' ![]() |
|||
![]() |
|||
Sanja84 ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 643 |
||
Kaj ste be vo MS..
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 127128129130131 231> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |