IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Фотографија, камери и видео
  Активни теми Активни теми RSS - Кафе муабет (фото)
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кафе муабет (фото)

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 105106107108109 231>
Автор
Порака Обратен редослед
kum Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 3279
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 02:59
i kako vinceto
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 02:40
чека да им го фрли на момите под нозе, додека ги сликаа:

Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 02:24
o ovoj/ovaa so grozjevo so pravi
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 02:08
не, тоа само го надополнив, оти ми изгледаше некако поубаво вака, секако професионалците ќе кажат дали е добар изборот на ефектот sepia.
еве некои од професионалците на дело:

Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:58
pa vo sefia go slika?
JOIN THE FAMILY
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:32
да, купив, т.е. купивме, среќа среќа среќа
Canon PowerShot A550
не е нешто посебно, ама брка работа.
а за запознавање, го испуштив од рака сабајле околу 7:45, морав да одам на работа. од кога го купивме во петокот.
еве некоја од сликите:

http://foto.idividi.com.mk/viewphotos.asp?ID=31231
Јас сум мајстор!

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:26
Dogi ne si se pofalil ili jas ne sum razbrala . Si kupi aparat ? Najprvin da se zapoznaete ( znam kolku e toa vazno od sopstveno iskustvo ) , i da ne raduvas so mnogu ubavi fotografii . Pozdrav намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 01:19
празник, празник, празник, цел викенд празници!
едвај глава кренав, сабајлево, околу 5,  колку да го сликам изгрејсонцето, со новиот апарат!

зора%20зори

ова е дел од 133-те слики што ги направив пред да изгрее сонцето!
како да не му се радувам, го имам, т.е. го имаме само три дена!
Јас сум мајстор!

Кон врв
stariot Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Август.2007
Локација: Macedonia
Поени: 194
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stariot Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:51
Originally posted by Zoran K Zoran K напиша:

Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Robert , vo faza sum koga kako malo dete se raduvam na sekoja novo naucena rabota , a prasanje e kolku dobro sum ja srabotela збунетост. Ova sto go rabotev vecerva , sigurno vie veke odamna ste go pominale , i zatoa prostete mi na euforijata . намигнување

Jas takvite chustva i misli gi dozhivuvam sekojdnevno. Site nie postojano uchime i im se raduvame na tvorbite kako od vchera da sme pochnale so ovaa nasha fotografska ljubov... I bash toa e dobro!

Totalno se slozuvam.
Najdobro e da molcis i da te smetaat za budala, otkolku da kazes nesto i site somnezi da isceznat.
Кон врв
Zoran K Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Април.2006
Поени: 3244
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoran K Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Септември.2007 во 00:11
Originally posted by NINA_SK NINA_SK напиша:

Robert , vo faza sum koga kako malo dete se raduvam na sekoja novo naucena rabota , a prasanje e kolku dobro sum ja srabotela збунетост. Ova sto go rabotev vecerva , sigurno vie veke odamna ste go pominale , i zatoa prostete mi na euforijata . намигнување

Jas takvite chustva i misli gi dozhivuvam sekojdnevno. Site nie postojano uchime i im se raduvame na tvorbite kako od vchera da sme pochnale so ovaa nasha fotografska ljubov... I bash toa e dobro!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kum Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:59
minut do 12
ajde da vidime so ima novo
JOIN THE FAMILY
Кон врв
janevskiR Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Октомври.2006
Поени: 236
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај janevskiR Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:46
Нина, и јас се сметам за аматер и сум во некоја чудна фаза на учење и затоа во целост те разбирам.
Туку, ќе се пофалиш ли што е тоа што научи или да ја чекаме фотката после 12? среќа
http://foto.idividi.com.mk/portfolio.asp?ID=3248
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:44
prosteno голема%20насмевка
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
NINA_SK Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 11.Јуни.2007
Поени: 601
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NINA_SK Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Септември.2007 во 23:33
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 105106107108109 231>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.