![]() |
|
Mоќта на немоќта |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Автор | |||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Септември.2007 во 13:19 |
||
kako koga bikot struze so rogovite na steblata, kako koga ima kaenje bez vina, zaradi potpolno iscrpuvanje na nasite moki
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 15:59 |
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
e stvarno filozofski naslov na temata ... mokta na nemokta ... toa ti e kako koga sakas da ripnes vo voda na glavachki ... sto poveke se dumas ... toa poveke te blokira ... zatoa treba ... 1 2 3 ... mecka strav mene nestrav ... i ripaj ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
||
Не знам кој е поодкачен
Првиов или вториов....
|||
![]() |
|||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
||
tretiot ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
Mokjta na nemokjta e najizrazena koga ke legnes bolen doma, i mozes na site da im nareduvas, caj da ti varat, da trcaat okolu tebe koga ke ofnes
![]() |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
||
Ha,ha,ha. Zaradi vas site prijateli sto gi imam dosadni mi stanaa
|
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
interesen koncept sensej
![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
Кршикоска ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 103 |
||
Марко во право си!!!
третиот е најоткачен.... мешат моќ со сожалување и љубов....
Ама добро Софокле од стално имал искривени гледишта за светов...
Aint that right demokracy proclaimor???
|
|||
![]() |
|||
||
nisto ne te razbiram Krsikoska ... uzivaj ... ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
||
![]() ![]() |
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
![]() |
|||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
||
ju tokin tu mi? http://scarface1983.com/wav/upassw.wav |
|||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
|||
![]() |
|||
||
lavot sekogas gi jadi onie koi se koleblivi ... i nemokni ... nikogas onie koi se brzi ... itri .. ne sakam da me jadi lavot ... ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
||
не бе шо се думаш на сенсеи-Софокле мислев... ти ми си френд...
![]() |
|||
![]() |
|||
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |