![]() |
|
Минатата ноќ I |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 100> |
Автор | |
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Испратив некого УПМ на таков фин начин, што едвај чекаше да тргне
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
кај едно другарче се собравме,карти,зезање,после до 5 на мсн
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
Bev iznervirana do FULL, piev apcinja i me bolese zeludnikot
![]() ![]() ![]() |
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
минатата нок се пакував
|
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
snegulka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 3201 |
досадна ноќ,ме фаќаа некои гадни депресивни тачки
|
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
досадно беше...
|
|
|
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Аууу, најбоље.... Бев со 2 другарки искочена, со штикли бевме сите 3 (најбитното) и се шлаевме по плоштад и бевме у Инсомниа!
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
DreamGirL ![]() Сениор ![]() ![]() Be YourSelF Регистриран: 29.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 4292 |
и мене некако не ми беше погодена вечерта и затоа си легнав мн рано ...
|
|
If you love some one, never put their name in a heart, because hearts break.... Put it in a circle instead, because Circles go on forever ...
|
|
![]() |
|
со друштво се собравме кај едно другарче,правевме палачинки и гледавме филм
|
|
![]() |
|
vecerta setnav malce .. posle doma na komp bev i umrev od dosada
![]() |
|
|
|
![]() |
|
минатата нок седев домче не ми се искачаше
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Горе_Лево ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 331 |
Бев уморна, отепана буквално од работа...не ми се излегуваше, ама ме премислија
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
se iznaspav
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
bev po noknite klubovi
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5556575859 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |