![]() |
|
Колку го сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 37> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ако, ако, така треба
![]() Иначе за темата.... Не сум веќе сигурна во ништо ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Ке сретнеш друг, подобр од него. Како и да е барем еден на овој свет те следува.
![]() |
|
![]() |
|
bond007 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 80 |
DAAAAAAAAAANNNNNNAAAAAAAAAAA!!!!! Postov na sve lici ,ama ne tebe NE! URGENTNO opraj' se ,posto nivoto na forumov drasticno ke opadne. ![]() Edni od najenergicnite postovi (tvoite),FALAT.... |
|
EYES WIDE SHUT
|
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
mmmmmmm MNOGU tesko prasanje
|
![]() |
|
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Koga bi znael samo kolku mnogu go sakam ke i se naluti na majka mu sto go saka pomalku od mene
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
![]() |
|
emilija 90 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 776 |
мммм многу го сакаммм премногу |
|
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ja ne go sakam
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
![]() |
|
![]() |
|
MissWarrior ![]() Група ![]() Регистриран: 18.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 44 |
Go sakam najmnogu na svet, me saka isto tolku, no voopsto ne se razbirame
I kakva e sega ulogata na ljubovta tuka |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Vremeto ne uci da sakame i ne tera da razbirame ako sakame da go socuvame
|
|
![]() |
|
mende ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
jas ja sakam dovolno mozi i malku poveke od poditelite nejzini
|
|
mbm
|
|
![]() |
|
malena_split ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 23.Јули.2007 Локација: Croatia Статус: Офлајн Поени: 10 |
Јас многу сакам да некого толку сакам, ама не можам.....
![]() ![]() |
|
---->Hate is easy, love takes courage <----
|
|
![]() |
|
MENANY ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јули.2007 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 239 |
Sekoj den go sakam se poveke
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2122232425 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |