![]() |
|
Обетка на машкото уво? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Автор | |
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
pa obetki-pirsovi ![]() ![]() ![]() ![]() ili medicinka u kraen slucaj ![]() ![]() eve moze i za pirsovi se misli obetka se znae da se kaze i za pirs ![]() |
|
![]() |
|
~ThA DrEaM~ ![]() Група ![]() ![]() Star Love Регистриран: 14.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 79 |
Баш ми се свиѓа кога ќе видам обетка кај машко.Се разбира се мисли на мала(медицинка по можност), не некоја минѓуша од типот на Касандра
![]() |
|
![]() ![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
mozebi kaj nekoi momcinja obetkite se simpaticni, no jas sum staromodna i mene mi izgledaat grdo, a pirs....pa pogrdo nesto od pirsevi na vegji , nos, jazik, ... ne znam dali ke se izmisli
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mene ,pa ne mi e jasno,...kako moze da ja izgubat drugata,...
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Ах сега старомодни ке има секогаш но и секогаш различни вкусови па и различни луѓе а вкусот сепак не е никаков критериум
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
ako ne bese temava ke zaboravev deka imam obetka :))) , e arno e de , obetce malo sitno -edvaj se gleda, na ednoto uvo... sto fali. Morase li i za ova tema da se otvora :))) .. se zezam.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
breee jas pa sakam so pirscinja
![]() |
|
![]() |
|
brmm ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
ke stajme de i to...tuuu to li e problem
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
па дајде да ве испирсам и онака веќе научив
![]() ![]() |
|
![]() |
|
auu nikako, ne si pro, koj znae so ke mi naprajs
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
haha dobro amaaaa... sto znam, sumljiva si mi nekako :)) da probame, ama nezno i poleka, ako vrisnam da zastanes .nasilie nikako
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ехех сеа зависи и кај ке се пирсаш
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
hmmm sea duri epten me zamisluvas
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |