![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13191320132113221323 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosic..izleze od pidzami konecno...i sega vo sto si??? Vo kratki bermudicki...so maickata od vcera (na Pitu omilenata)
![]() ![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Cvetko, nekako mnogu mi gi mesas dijalektive
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Ohridsko...garant,, |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Val, pa jas i chkrtam po neshto, vo ramkite na moite mozhnosti. |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Chkrtajte...samo da nema zastoj na Fenix..
Bas me zanima do koja stranicka ke se stigne do 20.07
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
мене не сметајте ме....
спијам јас.....................
соррриииииииииииииии
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Samo ti sonuvaj,kolega...
Ne te broime TEBE-PASIVNITE IGRACI NE GI SMETA
![]() |
|
|
|
![]() |
|
CVETKO ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
ne sum ohrid od tuka sum da nema zabuni inace na koj mu se oj tamu enego kae ohrid moza da organizira ja bujrum
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
20.07 e moj rodenden
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
i TI SI Djaki "LETNO MOMCE"
![]() |
|
|
|
![]() |
|
letno momce sum, ama 20.07 ne e moj rodenden, mozebi e tvoj
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
CVETKO ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 183 |
mene mi se prijadi ja ke oda na pauza aj cao
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Jas ke odam vcerva Cvetko za Ohrid.
![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
20.07,Djaki ne e moj rodenden,si pomeshal..
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 13191320132113221323 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |