![]() |
|
Mona i brza се педери |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 107> |
Автор | |
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tuturutka peder, dobar den
abe ti znaes deka denes i e rodenden na emka od chatot na idividi ? ke casti ona torta aj ke si piseme vecer na chatot site , celo drustvo ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Добро утро педери . . . Нешто се поспано никој нема . . . Ај ќе се видиме покасно ако не забегам по плажите . . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Хеј немојте сите заедно само да ми дојте . . . Кај ќе ве сместам
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
LAV ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2006 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 241 |
Auuu!!! jas od sinoka mnogu se osekam optereten, glava seuste me boli
![]() |
|
![]() |
|
angelwings ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Mona Liza ako si u Finska sigurno ti e malku posvezo otkolku tuka kaj nas pekol e
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
e so be ? u struga li ke bide shemata ovaa godina ?
Nego, kaj ste mi vie zvercinja deneska ? jas da vi kazam mnogu glupo se cuvstvuvam-- ( zenski problem) ![]() ali se nadevam ke dojde nekoj od vas na forumot da me raspoloze malce tuka na ovaa nasta slobodna tema da si piseme ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ke bide ke bide...a izgleda i ja ke idam u struga letovo
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
Како е педерчиња . . . Јас сега се прибрав и да ви кажам прво на компјутер , а после за другото . . . Инаку се појако е кај нас . . . Се повеќе гужва низ град . . . И уште нешто . . . Ова сигурно ќе ми биде најжешко лето што го паметам. . .
![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
deka ste ,be pedercini?!
|
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
maleeeeee ne e dosadno
jas sega se vrativ i sega ke pocne prestavata " najgolem peder" ![]() ![]() ![]() ali pred toa idam da udram eden tus, za da bidam u forma za zezanje ![]() Neka mi stoe nickot tuka, ja se vrakam za 20 min .... |
|
![]() |
|
![]() |
|
that's me ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Март.2006 Локација: Burundi Статус: Офлајн Поени: 581 |
maaaleee,.kolko pedrovci
a so viikis?
dosadno te e kuga nema koj da ti go pika
![]() |
|
Пази,памтам к'ту слон.
|
|
![]() |
|
Pimp Daddy Manev ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 2057 |
ej ja ke se isklucam mn e dosadno nikoj nema
![]() |
|
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
![]() |
|
![]() |
|
male4ka ![]() Сениор ![]() ![]() Шмеќерка ;) Регистриран: 11.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 1939 |
Site
![]() ![]() ![]() |
|
Love Is Not Measured By How You Feel,But How The Other Person Feels...
|
|
![]() |
|
koj apoza vi bese najdobra?
|
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 107> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |