IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Постои ли верен маж
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Постои ли верен маж

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 84>
Автор
Порака
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:34
Originally posted by tuturutka tuturutka напиша:

Нека почне да ти се верува . . . Има мажи што изневерувале ко помлади и сега веќе не им по ќеф пак да си играат со туѓи чувства . . . Можеби и тогаш не било од ќеф , ама барем научиле нешто . . . WinkEmbarrassed

Ама важно кога тогаш изневерувале!.............
Кон врв
tuturutka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1131
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tuturutka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 14:42
Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

Нека почне да ти се верува . . . Има мажи што изневерувале ко помлади и сега веќе не им по ќеф пак да си играат со туѓи чувства . . . Можеби и тогаш не било од ќеф , ама барем научиле нешто . . . WinkEmbarrassed

Не мислам дека тогаш е оправдано. . . Тоа ти се  други услови . . . Тогаш и жените изневеруваат . . . Ако може да ги наречиме мажи и жени зошто јас мислев на тинејџерите . . . А за понатаму кога ќе созреат . . . Друг муабет и искрено не се сите мажи такви . . . Wink

Изменето од tuturutka - 18.Јуни.2007 во 14:43
STRUGA
Кон врв
zmejko Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Поени: 135
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:03
Originally posted by SABINA SABINA напиша:

NE POSTOI JA TAKA MISLAM

PA MAZI AJDE KAZETE
POSTOI ILI NE
ISKRENO LOLLOLLOLLOLLOL

Postoi.
OK, let's START NOW
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:13
da be zmejko, na zbor samo sekoj e veren a osobeno maziteLOL
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:15

Еден у стоилјади може ќе се погоди да е верен!Бидејќи машките кога ќе им се пружи некоја добра прилика не ми се верува дека би ја поминале така лесно!
,...more,..da vidish samo kako lesno bi ja "pominal"...LOLLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:16
Originally posted by MisIcA, MisIcA, напиша:

pa eve vaka, dodeka bev so devojki kade mi nedostigaa poveke raboti, neverstvoto mi beshe pricina da se otrgnam od niv. sega sum vljuben i nemam voopshto pricina da bidam neveren. zashto ednostavno mi e UBAVO Wink
OK, let's START NOW
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:16

LOLLOLLOLНикад не вели никад!Можеби на 60 години не би изневерил а богами и тогаш би се размислил ако ти се пружи прилика!Wink

mozda u pravo si, ali ibiga svaba sum i iam princippi (nekoj se glupi ali toa e toa )
Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:20
Originally posted by zmejko zmejko напиша:

pa eve vaka, dodeka bev so devojki kade mi nedostigaa poveke raboti, neverstvoto mi beshe pricina da se otrgnam od niv. sega sum vljuben i nemam voopshto pricina da bidam neveren. zashto ednostavno mi e UBAVO Wink
a zasto dobriot zbor ili kratko kazano zalam cao cao, tolku od nas, ne e podobra opcija od neverstvoto?kako se oceka drugata strana? kako ti ke se osekas ako tebe te izneveruvaat za nekoj mali rabotiski koj nejze ke i nedostasuvaat?
e sega stom ti e ubavo , vajda ke trae dogo i dolgo, no da ne e do prvoto suknice Wink
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш
за боите...(модератор аџија)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zmejko Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 15:24

Originally posted by zmejko zmejko напиша:

a zasto dobriot zbor ili kratko kazano zalam cao cao, tolku od nas, ne e podobra opcija od neverstvoto?kako se oceka drugata strana? kako ti ke se osekas ako tebe te izneveruvaat za nekoj mali rabotiski koj nejze ke i nedostasuvaat?
e sega stom ti e ubavo , vajda ke trae dogo i dolgo, no da ne e do prvoto suknice Wink
Veruvaj mi, sekogash prva recenica mi bila: ova vaka ne odi, osven vo eden slucaj koga nemav moznos vo oci da poglednam koga ke go kazam toa. ete toa e kaj mene. a toa dali me izneverile. eh i toa znam kako e, i stvarno ne e ubavo no e realno, pa sega jebiga.
zivotot e eden kako ke go ziveeme zavisi eden dobar procent i od nas neli
OK, let's START NOW
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 16:26

Не мислам дека тогаш е оправдано. . . Тоа ти се  други услови . . . Тогаш и жените изневеруваат . . . Ако може да ги наречиме мажи и жени зошто јас мислев на тинејџерите . . . А за понатаму кога ќе созреат . . . Друг муабет и искрено не се сите мажи такви . . . Wink

искрено тешко е да поверуваш на тоа мислење,али дајбоже да си во право!

Изменето од Синдарела - 18.Јуни.2007 во 16:26
Кон врв
sweet angel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Мај.2007
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet angel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 17:55
More nema nisto poslatko od tugo slatko zence  ...na chicho Tongue
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 18:03
100 % veren ne postoi ne samo na planetava tuku i vo galaxijava
Кон врв
kumanovka. Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Март.2007
Поени: 20
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kumanovka. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 18:04
mojot ne mi e
,zatoa i sum tuka
Кон врв
Drlja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Поени: 3373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Drlja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Јуни.2007 во 18:16
Kako mozam da ti pomognam da mu se odmazdis
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 34567 84>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.