![]() |
|
Постои ли верен маж |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 84> |
Автор | |||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ама важно кога тогаш изневерувале!............. |
|||
![]() |
|||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
||
Не мислам дека тогаш е оправдано. . . Тоа ти се други услови . . . Тогаш и жените изневеруваат . . . Ако може да ги наречиме мажи и жени зошто јас мислев на тинејџерите . . . А за понатаму кога ќе созреат . . . Друг муабет и искрено не се сите мажи такви . . . ![]() Изменето од tuturutka - 18.Јуни.2007 во 14:43 |
|||
STRUGA
|
|||
![]() |
|||
zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
||
Postoi.
|
|||
OK, let's START NOW
|
|||
![]() |
|||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
||
da be zmejko, na zbor samo sekoj e veren a osobeno mazite
![]() |
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
![]() |
|||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
||
![]() ![]() |
|||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|||
![]() |
|||
zmejko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 135 |
||
pa eve vaka, dodeka bev so devojki kade mi nedostigaa poveke raboti, neverstvoto mi beshe pricina da se otrgnam od niv. sega sum vljuben i nemam voopshto pricina da bidam neveren. zashto ednostavno mi e UBAVO
![]() |
|||
OK, let's START NOW
|
|||
![]() |
|||
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
||
mozda u pravo si, ali ibiga svaba sum i iam princippi (nekoj se glupi ali toa e toa ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
||
e sega stom ti e ubavo , vajda ke trae dogo i dolgo, no da ne e do prvoto suknice
![]() |
|||
атеист да бидеш е слично како да си далтонист
а цел живот да пишуваш и зборуваш за боите...(модератор аџија) |
|||
![]() |
|||
||
Veruvaj mi, sekogash prva recenica mi bila: ova vaka ne odi, osven vo eden slucaj koga nemav moznos vo oci da poglednam koga ke go kazam toa. ete toa e kaj mene. a toa dali me izneverile. eh i toa znam kako e, i stvarno ne e ubavo no e realno, pa sega jebiga.
zivotot e eden kako ke go ziveeme zavisi eden dobar procent i od nas neli
|
|||
OK, let's START NOW
|
|||
![]() |
|||
Синдарела ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
||
искрено тешко е да поверуваш на тоа мислење,али дајбоже да си во право! Изменето од Синдарела - 18.Јуни.2007 во 16:26 |
|||
![]() |
|||
sweet angel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 172 |
||
More nema nisto poslatko od tugo slatko zence ...na chicho
![]() |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
100 % veren ne postoi ne samo na planetava tuku i vo galaxijava
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
kumanovka. ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 20 |
||
mojot ne mi e
,zatoa i sum tuka |
|||
![]() |
|||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
||
Kako mozam da ti pomognam da mu se odmazdis
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 84> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |