![]() |
|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 266> |
Автор | |
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NE!!svaba sum da go e*am.......
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Кој се' доаѓа???
|
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
pa eve dogovorot sega pagja.....pa i ke se javime na ostanati clenovi..!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
jas bi trebalo da dojdam
i kazav na Bosa, ama taa ne e sigurna
a ke i javam i na Natalija
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
ljuge,ete boogie vcera mi ja vrati memorijata deka vikendov e biker festot vo belvi,taka da uste neznam kakvi mi se planovite!!
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
znaci nisto od petok vecer
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
pa moze nekoj drug den ili moze da ostane kako so e ako ne odi lou weed na bike fest
|
|
speed
|
|
![]() |
|
kako se dogovorite taka
mene vikend mi odgovara drugite denovi ne bidejki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Мене петок не ми одговара а после петок може секој ден, не сум веќе во школо
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
speed ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 803 |
pa ne znam so da kazam nikako da se dogovorime se na nekoj ne mu odgovara neso... pa togas vo SABOTA VI ODGOVARA?ILI DRUGATA NEDELA ?
|
|
speed
|
|
![]() |
|
jas sum poveke za naredniot vikens.
Sto velite? |
|
|
|
![]() |
|
abe da ne bese ova ke dojdev 10000000000% ali rocker sum taka da tesko deka ke sakam da go propustam ova......ali sto ne bi znacelo deka pokasno ne bi sakal da odam nakaj grad......
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Може наредниот, ми одговара...
|
|
|
|
![]() |
|
pa ok znaci naredniot...
|
|
speed
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 96979899100 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |