IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 197198199200201 519>
Автор
Порака
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:20
.....izleguvate na teren...koga ke go zabelezite krokodilot,go zemate dvogledot i go svrtuvate od obratnata strana.....gledajki go taka smalen,so pincetata pokusavate da go piknete vo kutijata od kibrit....otkako ke svatite deka ste se zeznale i krokodilot ve spobrka....letnuvate da begate....taka trcajki go frlate jabolkoto....znaejki deka jabolkoto ne paga daleku od pod jabolknicata...ja naogate i se iskacuvate po nea....svakate deka ste se spasile....i vi paga KAMEN od srce..koj paga na krokodilot po glava.......znaci misijata vi e uspesna...ste go ubile krokodilot..............WinkLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

Изменето од kasper - 21.Мај.2007 во 15:21
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:22
hehhehehehe......
uffffffff, pak mi padna kamen od srce......LOL..mislev deka kje me zeznes nestooo drugarche.....WinkLOLLOLLOLLOLClapClapClap
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:24
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

hehhehehehe......
uffffffff, pak mi padna kamen od srce......LOL..mislev deka kje me zeznes nestooo drugarche.....WinkLOLLOLLOLLOLClapClapClap
...abe drugarce....pa bas za kamenot se rabotese.....vnimavaj da ne ima krokodili okolu tebe...ke gi istepas site.......LOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:25
.....ma samo neka pagjaat...............losi se krokodilite, nema da gi zalime........WinkLOLLOLLOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:25
e sto mi e krivoAngry..internetot me zeza pak..ke pocnam i jas nrgo da go z.....
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:27
Originally posted by Teta Teta напиша:

e sto mi e krivoAngry..internetot me zeza pak..ke pocnam i jas nrgo da go z.....
.i da pocnes...sto e ova upm.........Angry
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:28

.....ma samo neka pagjaat...............losi se krokodilite, nema da gi zalime........WinkLOLLOLLOLLOL
a baska kje padne nekoj kais, cevli, tasna..........LOL
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:29
TETA BËN PETA LOL
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:29

...pa,pa...koj ke shetka posle vo cizmici ili sandalcinja od krokodilska koza...a plus i cantice....po prekrasniot kej vo Negotino.....WinkTongueLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:32
...epa poshto zavrsi lovot...moram da Ve napustam....Vi blagodaram sto mi dozvolivte da pominam prekrasni minutki vo Vashe drushtvo.......prijatno popladne na site......pozdrav do utre....Thumbs%20Up
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:33
Originally posted by kasper kasper напиша:

...epa poshto zavrsi lovot...moram da Ve napustam....Vi blagodaram sto mi dozvolivte da pominam prekrasni minutki vo Vashe drushtvo.......prijatno popladne na site......pozdrav do utre....Thumbs%20Up

cao kasper, denes imas 5 minus za povedenieto, minusot ti e zaradi stapot LOL
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:33
a be sto zborite?Shocked..jas mislev solzi ronite...koga vie konduri ke pravevte...LOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:34
Originally posted by kasper kasper напиша:

begis?Shocked..ok...e zal mi e vaka..internetot e UPM....se citame medenWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Мај.2007 во 15:36
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

TETA BËN PETA LOL
LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 197198199200201 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.