![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11161117111811191120 1769> |
Автор | |
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fille....pocna so kontrola na temite???
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Irence,ako se dogovorite za nekoja sabota...veruvam ke najdam barem saat vreme...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Fille,porano imase edno drugo shatirano...toa na Bosa,simpatijata...akos e sekjavas...ama toa go nema..ova neznam dal bese shatirano...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
кое шатирано тоа високото или тоа што ми бара упаљач
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Generacijo, ajde utre
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Bosa...toa so bocki na kosata...smegjoto.. |
|
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Kaj si ma ti sabajlevo na kafe?
![]() ![]() ![]() bese satiranoto kelnerce ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bosa,kaj nas se po staro...mavnavme edno kafence so filleto,malku poogovaravme...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
kafe se dogovara, ama nikako da dogovorite ....
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
и морам да прашам а кое конобарче беше на смена
![]() ![]() |
|
![]() |
|
расонета сум денес рано станав
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Zdravo Aci
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Generacijo, dobar den
![]() |
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
oooo generacijo, pa kako si ti.... ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11161117111811191120 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |