![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 343344345346347 519> |
Автор | |
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
КОГА НЕ Е 13 УЗИВАЈ...
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
e sto sreka si...se samo 6ki ti se pagat
![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() ![]() ne luti se covece pak 6 -ka |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
gospode boze
![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
???????kazi po jasno...nesto sijalicata ne pali od prva kaj mene
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
НЕ СЕКОГАШ СМЕ РАМНОДУШНИ НА СЛУЧУВАЊАТА ОКОЛУ НАС........
|
|
![]() |
|
i kaj nie ke se lutime?
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
tete koga kje mi tekne na se,e nemozam da ne se lutam?
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Zaposli se Fata, dobije svoj kompjuter, radi
svakodnevno na njemu, sve ide super. Medjutim, jedan dan se razboli i ne dodje na posao, a njenim kolegama treba nesto s njenog kompjutera, ali ne znaju lozinku (password). Zovu oni Fatu: "Fato, koja ti je lozinka na racunaru?" Kaze Fata: " Velkom" Probaju oni 'WELLCOME' - nece. Probaju 'VELKOM' - nece. 'VELLCOME', 'WELCOME' - nista nece. Zovu oni Fatu ponovo: "Fato, kazi nam koliko slova ima ova tvoja lozinka?" " Pa jedno", kaze Fata. "Pa kako jedno, pobogu?!" , pitaju kolege opet. "Pa vel'ko - M!" __________________________
CAOOOO
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
ciao i od mene.........
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
aj da se smirime, eve vi eden ili dva vica, mi rekoa deka se dobri , ne sum gi procital
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Cao narode
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 343344345346347 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |