![]() |
|
Освојувач на Лигата на шампиони 2006/07 1 |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Автор | |
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
реал беа некогаш сега се тапа, а барса се голем фаворит,арсенал и тие се тапа(гледај ги во англиско првенство),челзи ми се чуден тим еден подобар играч им фали(тери) и одма им паѓа играта а тоа мене многу ми се допаѓа пошто навивам за МАНЧЕСТЕР Ј. и нормално тие ми се фаворити.
|
|
![]() |
|
interist_99 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
Луѓе зошто толку им го дигате рејтингот на Челзи,зарем не гледате
Англиско првенство,секогаш се спасуваат во последните минути,а сеа ни
тоа не им оди од рака.Интер е сигурен финалист,а можеби и Барса или
Мачестер.
|
|
TeAcHeR fOr FoOtBaLL
|
|
![]() |
|
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Toa e goleminata na klubovite , koga se u slaba forma da pobedat makar i vo zadnji minuti, a nedaj boze da se u jaka forma, togas krshat se pred sebe
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
celzi ke zaebe rabota a murinjo ke jade kloca na kraj na sezona od abramovic
![]() ![]() |
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
Cvekence ti od koga po fudbalot ?
![]() ![]() by the way , do kaj se Arsenal ? ke gi bide ili nema?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
zrkac ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 58 |
ме радува што гледам женски овде а арсенал не ги бива веќе две години еднаш во месец ќе покажат добра игра и после пак тапа |
|
![]() |
|
Borce REAL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 113 |
arsenal mozat da gi pobeduvaat na pojaku a od poslabi gubat kako magarina sepak mislam deka ne se forma kako so bea pred nekoi godini kako sto be.i anri ne e vo nikakva forma
|
|
![]() |
|
ljupce_piroman ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Локација: Zambia Статус: Офлајн Поени: 13 |
liverpul definitivno ke bide sampion ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
TOSHO ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 23.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 14 |
Posle toa sto se sluci vcera nisto ne e sigurno ... mozno e Porto da stane sampion... :)))
|
|
![]() |
|
Русин ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 17.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 26 |
Милан ќе ја земе титулата!
|
|
http://asroma-addict.com/
|
|
![]() |
|
nina``` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
Шо знаеШ ти од фудбал бе !
![]() ![]() ![]() Изменето од nina``` - 18.Јуни.2007 во 22:23 |
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
Иако ќе го лапниме Роналдињо или Ето , јас пак ќе бидам за Милан
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
nina``` ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 18.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 51 |
сигурен ли си дека ке ги ,, лапнете,, Роналдињо или Ето
|
|
B_A_R_C_E_L_O_N_A--->> ZAKON
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |