IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 519>
Автор
Порака
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:24
leleee, jas ja vikam Denicija a se pojavi Venera Wink
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Teta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Декември.2006
Локација: Malaysia
Поени: 3503
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:26
LOLLOLLOLLOLsto olku vikanje...usi mi dupnavte
A creative mind will always survive bad advice
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:26
BREJ ..EHHEHEHE VENERA ? TU BRE...CEKAJ DA MI TEKNE STO BOZICA BESHE VO RIMSKATA MITOLOGIJA...Big%20smile
"recycle your mind"
Кон врв
kasper Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1899
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:26
...dobar deeennnnn...........TongueTongueTongueTongue
da se gresi e covecki.....!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:27
Originally posted by Teta Teta напиша:

LOLLOLLOLLOLsto olku vikanje...usi mi dupnavte

GRESHKA VO CEKORI NAPRAVIL DJAKI..NAMESTO KAJ PTICATA OVDE SE RAZDRA:)))LOLLOL
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:28
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

kasper pak ja manifetsirase svojata homoseksualna naklonetost a se drugo bese OK
.....samo si go stitev sakanoto....a ti si vo golema greska.....ja nemas taa sreka.....LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:28
Originally posted by kasper kasper напиша:

...dobar deeennnnn...........TongueTongueTongueTongue

DNE MI KAKO..NIJE NOCH:))))Big%20smile..KAJ SI ZLATO?
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:28
LOLLOLLOLLOLLOL..ostaj...Djaki da moze niz cel forum ke se dere u pink hhehe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:28
ooo zdravo medeni..
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:30

kasper pak ja manifetsirase svojata homoseksualna naklonetost a se drugo bese OK
.....samo si go stitev sakanoto....a ti si vo golema greska.....ja nemas taa sreka.....LOLLOLLOLLOLLOL

MUSKARCI..MUSKARCI.."OZENEJN MUSKARAC ZA ZENE JE ZNALAC AL NJEGA PRESKOCI NE GRIZI TAJ MAMAC..A MUSKARAC LAZOV PRICA DA TE VOLI..LAZE TE I LAZE DOK TE NE OBORI..."
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:37
Originally posted by marijana marijana напиша:

MUSKARCI..MUSKARCI.."OZENEJN MUSKARAC ZA ZENE JE ZNALAC AL NJEGA PRESKOCI NE GRIZI TAJ MAMAC..A MUSKARAC LAZOV PRICA DA TE VOLI..LAZE TE I LAZE DOK TE NE OBORI..."
DA VE PRATEVME VAS DVAJCATA NA EVROVIZIJA?..Big%20smileLOLLOL
"recycle your mind"
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:37
pa venera gaiba (valjda) bese bozica na ubavinata...
na albanski za ubavite devojki velat ubava kako zvezda denica (e buk*r si ylli mengjezit), anllarsen a jok (razbirash)

Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Teta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:38
ShockedShockedShockedShocked da ispejat plagijat?Shocked hehehehLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kasper Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Мај.2007 во 10:38
....sto e ovaa shtama....zar site se fativte za rabota..?????ShockedShockedShocked
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 140141142143144 519>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,328 секунди.