![]() |
|
Кoга доцна е "навистина доцна" |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Автор | |
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 15.Мај.2007 во 01:55 |
DOCNA E KOGA....KE POMINE POLNOKJ ILI ....
Изменето од mamma - 12.Април.2008 во 16:14 |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sega.............
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
docna e koga nema
ama bas nikakva sansa za nazad |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
pa sega e toa... |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
soooooooory
neznaev deka zboruvas za TIME |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ONCE TIME AGO.......
![]() ![]() |
|
![]() |
|
vo sodzvezdijeto i sistemot DAGOBA?
|
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
кога е 16 мај а требало да добиеш на 3-ти
е тогаш е навистина доцна ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
DA PRED 10 TINA GODINI BESE TOA
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
koga li beshe docna ,...za kaenje?
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
..........I BESE VEKE NAVISTINA MN.MN. DOCNA....
|
|
![]() |
|
superbaby ![]() Сениор ![]() Регистриран: 05.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 184 |
docna e koga nekoj ke si otide od ovoj svet a nie ke se kaeme zatoa sto ne sme mu rekle se na vreme, ne ni oprostil za nekoja greska a zaminal i sl.
|
|
![]() |
|
puter ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 13 |
koga ke pomines na crveno a od drugata strana-sleper
|
|
![]() |
|
marence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 13.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 365 |
mene stalno mi e docna jas rano ranam
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |