![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 573574575576577 1769> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bugi, ne mi se lutish neli ?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ФИЛЛЕЕЕ НЕ ТРЕСИ ЗЕЛЕНИ....
ЈАС ДРУГАРСКИ СО НИЕДНА ЖЕНА НЕ СУМ СЕ ГУШНАЛ....
ЈАС СО ЖЕНА РАСПОЗНАВАМ РОДИТЕЛСКО ГУШКАЊЕ КОГА ЈА ГУШКАМ МАЈКА МИ ИЛИ ЌЕРКА МИ....
А КОГА ГУШКАМ ДРУГИ ЖЕНИ СЕКОГАШ САКАМ ДА ГИ ПОЧУВСТВУВАМ КАКО ЖЕНИ А НЕ КАКО ДРУГАРИ....
РАСЧИСТИ ГО ОВА ЕДНАШ ЗА СЕКОГАШ....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Ne ama ako dozvoli ona da ja gusnes nema problem a ako ne dozvoli ja ne sum ti kriv
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Kolega,,MENE ME GUSHKAS
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
DAAAaaaaa koleske
![]() ![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
E aj sea da ve vidam dali nekoj ke ni rece zasto?
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Vall, ako molcis znaci se slozuvas so kazanoto...
ne bi mi dozvolila da te gushnam ![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АБЕ ТУКА САМ ЈА ....
АМА КУЛТУРНО ЧЕКАМ ДА СЕ ИСПОСТИСКАТЕ....
ИЗГУШКАТЕ ДЕ....... Изменето од PITU GULI - 15.Мај.2007 во 14:30 |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
e na nekoi , em i m se iska em im se stiska
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Stom do sea ne se javi nikoj sega neka molci i nema pravo da se Buni
![]() |
|
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
![]() |
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 573574575576577 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |