![]() |
|
Романтични гестови...како .... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Автор | ||
canser ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Мај.2007 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 61 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
a so mislis da i podaris cveke
ili da i spremis romanticna vecera pod sveki
![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Upotreben toalet papir od nea si go cuvam u dzep i stalno ja podsetuvam
|
||
![]() |
||
Hacker ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() ![]() Регистриран: 11.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 20 |
|
nema sto baraj mu direktno i cao!!!!
|
||
Proctaj...
|
||
![]() |
||
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
|
ne mi ja rasipuvajte "romantikata" na temava ![]() ![]() |
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
- koj pak ke se zaljubi treba da bide podgotven i glava da izgubi ![]() |
||
Make love and respect your profession
|
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
НАЈВЕРИВАТНО СТЕ ГО ПРОМАШИЛЕ МОМЕНТОТ...СЕ ТРЕБА ДА БИДЕ ВО ВИСТИНСКО ВРЕМЕ И МЕСТО....НЕМОРА ТОА ДА Е СКОГАШ И СЕКАДЕ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
|
Potpolno si vo pravo spored mene . . . Ako si sekoj moment romanticni togas ste ismejuvani . a bidi si najgjubre . . .
Posle muabeti maskite bile gjubrinja . . . Abe ajde ti se molam . . .
![]() |
||
STRUGA
|
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
|
Znaci prvo i bapnes samar, a posle i ja lizes
|
||
![]() |
||
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
|
романтичниот гест мора да се издвојува од секојдневието.
ако тие гестови ви се секојдневие, тогаш никој нема да ги разбере така. а ако сте џубре секој ден, а потоа некој ден купите прекрасен прстен, демек како романтика, женските паѓаат на тоа. а ако сте романтичен секој момент, тоа го велат лигавење. ај после оди и разбери ги! |
||
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
||
![]() |
||
gocefbn ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2007 Статус: Офлајн Поени: 270 |
|
Romanticnite gestovi gi pravime spontano a i sekogas se dobredojdeni ,...no za zal kako vo porakata malku pogore, so luge koi ja razbiraat romansata i koi voedno se prifatlivi samo od, kako sto bi kazale istite (onie koi ja ismejuvaat) "uchenite ili "nachitanite" luge a vsusnost romanticnite gestovi se del od sekojdnevieto.
![]() Esen vo New York |
||
Make love and respect your profession
|
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
Sweet site nie sme nesudeni romanticari no, samo vo prisustvo na vistinskata licnost doagame do izraz
![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|
I eden obicen BAKNEZ moze da bide romanticen gest dokolku e od
![]() ![]() ![]() ![]() Mene ovie raboti mi se dovolno romanticni ![]() BTW zatvorete toa knigite so poezija i postirajte nesto realno i od ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |