![]() |
|
Патот до заборавот на саканата личност |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Автор | |
Marta ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ako ljubovta zavrsuva so nesreken kraj,a tokmu taa licnost ni znacela oveke od se i patot na zaboravot ke bide dolg i tezok...Sekako ako taa licnost vredi dovolno...No,sto ako ne vredi ste raskinale i sepak e tesko da ja zaboravite taa licnost kolku i da se trudite...ubavite vreminja pominati zaedno tesko se zaboravaat....no,treba da ostanat kako ubav del o d minatoto...Sepak koe e vaseto mislenje na ovaa tema?
![]() |
|
![]() |
|
BiggieSmalls ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Најдобар пат до заборав е .. право надоле по улицата едно 100 метри,
после лево на раскрсницата, па десно и ондак у кафаната и на шанкот.
|
|
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
|
|
![]() |
|
Najmila ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 86 |
Nitu edna lcnost koja sto sum ja sakala nekogas vistinski,ne sum ja zaboravila,no sum ja prebolela i sum prostila,no sepak nekogo mozeme da zaboravime samo ako prostme..,
|
|
sakaj me dodeka me imas zasto togas sigurno ke te sakam i jas,no nemoj da me sakas koga ke me izgubis zasto-nema nikogas pak da me imas
|
|
![]() |
|
MisIcA, ![]() Сениор ![]() ![]() The first MISS suspended Регистриран: 01.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 1089 |
Patot do zaboravot e tezok dodeka ne go/ja zamenis so nova vrska |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
е долг а се постигнува со мн умствена работа и спорт
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
SABINA ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 02.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 70 |
MOZEBI NEKOJ SE NAOGA VO OVAA SITUACIJA NO..... IAKO NESAKAM NO BIVSIOT SI GO IZGRADI ZIVOTOT SE OZENI I...... A JAS USTE GO SAKAM NE ZNAM KAKO DA GO ZABORAVAM IMAV DRUGI VRSKI AMA NISTO COVEKOT EDNAS SAKA AMA SEKOGAS VO POGRESEN COVEK
|
|
ljubovta gi razdeluva ne razdelnite a gi osvojuva ne osvoivite
|
|
![]() |
|
Marta ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 01.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
ILI VREME JBG ![]() |
|
![]() |
|
tuturutka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1131 |
mlada si ti ke ti pomine ke vidis . . . Plus siguren sum deka ke ima i drugi vo tvojot zivot sto ke ti znacat mnogu poveke . . .
![]() ![]() ![]() |
|
STRUGA
|
|
![]() |
|
Bitter Beauty ![]() Нов член ![]() Регистриран: 06.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Hehehehe zasto pogresnite?Moze vo slucajot ti da bides toj sto e pogresniot za drugata licnost?Pa zasto e bivsi ako go sakas uste ili stradas od sindromot nareden gordost?!Don't get mi serious ama...cim ne si se izborila verojatno ne zasluzuvas da bides so nego...od placenje i lelekanje nema da najdes idna ljubov...ako si si dozvolila celosno da ti zavladee so zivotot...ke stanes uste eden izguben slucaj... Tocno deka boli,ama...zivotot ide dalje...moze samo od navika da boli...nisto vise |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
не мора да се заборави, сепак тој бил дел од твојот живот, и гарант имало и убави моменти, така да ако гледаме на тоа како на едно искуство, спомен, сеќавање или што и да е, не мора да се заборави, а мислам дека колку и да биле силни чувствата кон некој со време бледнеат до моментот кога ќе си најдеш нова љубов и тогаш ама ич нема ни да ти текне на бившиот
![]() ![]() |
|
![]() |
|
sweet esc. ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Април.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
najbrz nacin :frli se od terasa
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
da i ako sakas ....normalno i potrudis... ![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
a,...zoshto da ja zaboravish?!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 17> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |