![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 441442443444445 1769> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ЈА ТЕ ДА ВИДЕХ ШО РАБОТЕТЕ........
АМА НЕШО ГУЖВА ГЛЕДАМ ИМАЛО...
НЕКОЈ ГЛЕДАМ НЕРВОЗЕН....
НЕКОЈ ПА НЕ Е.....
АЈ САБАЈЛЕ МОШ ПОАРНО ЌЕ Е....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
jutro nosi novi misli...svezi..i normalno po dobri...prespiena nervoza, i ne e nervoza
![]() doprinos na guzva..eba go
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Dobro utro...FENIXI
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Dobro utro
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zdravo Aci,kako si??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ДОБАНДЕР... ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ЗДРАВО КОЛЕШКЕ...
ДЕНЕС ДОБАР СУМ ,БЛАГОДАРАМ ШТО ПРАШУВАШ...
АМА ИСКРЕНО ДЕНЕС ВО МОЈОТ КАЛЕНДАР СТОИ СРЕДА ДЕКА БИЛО....
ПЕТОК УТРЕ БИЛ...
|
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
Dobar sum vale, ti kako si ?
Zdravo Pitu
|
|
![]() |
|
Dobra sum,eve od sabajle gore dole...trcam,obvrski,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
I sega,pak NIKOJ
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Decinja...tolku li ste busy...
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dobro utro...
sejte ne stanuvajte, sejte ne stanuvajte
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
al je arna la fille?
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 441442443444445 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |