![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 439440441442443 1769> |
Автор | |||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
LELE....CITATIVEEEEEEEEEE ALERGIJA ME FATI...
![]() |
|||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||||
![]() |
|||||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||||
TE VRNAH LI.....EVE PRIMI I TI EDEN ZMIGAVEC
![]() ![]() |
|||||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||||
![]() |
|||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||||
Ja samo pjevam, ja samo sviram
ja nemam razlog da se zivciram ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||||
![]() |
|||||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||||
istrcim na ulicu a snijeg do koljena krenem polako do prve kavane i pijem s neznancem sve dok ne svane ko je kriv, ko je kriv I dok trcim s jednog prozora na drugi kako minuti mogu biti dugi bas svaki sum ko tvoj korak zvuci postajem sve manja u toj praznoj kuci ko je kriv, ko je kriv Zar je vazno ko je kriv dok me pitas gdje si zar je vazno ko je kriv kad se vec sve to desi Kad zapalim dvije cigare k'o jednu a nepoznate cure pitaju da sjednu a ja trazim tvoju ruku u dzepu mog kaputa i tramvaj se vuce za mnom k'o da luta ko je kriv, ko je kriv Kad pozvonim u zoru s vrucim kruhom ispod ruke i poljubim te socno onako s puno buke i zagrlim te cvrsto osjetim u dusi a vruci kruh na stolu i dalje se pusi ko je kriv, ko je kriv Zar je vazno ko je kriv kad se vec sve to desi Ko je kriv |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||||
prima: la fille
Ide maca oko tebe
pazi da te ne ogrebe pali, mali, nisam mala ja bih se s tobom samo igrala poigrala, igrala, poigrala shto shejtanka si ti... ke vidish
![]() |
|||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ne be dzaki, nema vrska
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
a be site si otidovte?
lele ![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||||
tuka sum , pusev cigara
|
|||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||||
Jas na telefon
![]() |
|||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
aj simni se ako ne ti e tesko
![]() |
|||||||
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
prima: Valerija
kakvo mislenje imas za la fille?
|
|||||||
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
uspeshen shtos ispadna ova so prima posle dolgo vreme da plasiram neshto na domashniot pazar |
|||||||
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
Dzaki, ti është në pushim?
![]() |
|||||||
|
|||||||
![]() |
|||||||
||||||
ti je ne pushim = ti si na odmor
ti ishe ne pushim = ti beshe na odmor
ne mozam da pisuvam e so dve tocki imam nova verzija na windows, izvini
|
|||||||
s.r. Dzaki |
|||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 439440441442443 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |