![]() |
|
ПРИЈАТЕЛИТЕ НА ФЕНИКСОТ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 424425426427428 1769> |
Автор | |||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
|||||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||||
![]() |
|||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||
i dentlmenski e..prima nashiot sultan naviki
![]() ![]() |
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
![]() |
|||||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||||
|||||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
..i pokraj toa sto toj e povekje za horizontala.....
![]() ![]() ![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||
prima: teta
navistina zaglavuvame koga treba da go prevedeme toj zbor, a cestopati ni treba
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
||||
hehehe MR.BIN?
![]() ![]() |
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
![]() |
|||||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||||
benny Hill????
![]() |
|||||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||||
![]() |
|||||
||||
benni ...ne e bash fleksibilen,..po mene..malku polnicko,, |
|||||
"recycle your mind"
|
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
lele covek krajot ne moze da vi go fati
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||
Fillle...a KOJ E TOJ STO raboti treta,,, |
|||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||||
![]() |
|||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||||
prima: teta i lilija
i dvete znaete kolku ve cenam i ve pocituvam, ve sakam (prijatelski) ama ova so citiranjeto ne mi se dopagja...
nema smisla... i dvete ste mnogu inteligentni znam deka razbirate sto sakam da kazam
|
|||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||||
![]() |
|||||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||||
jas sigurno ne sum Vall
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a i ne me interesira koj ke raboti treta smena ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||||
![]() |
|||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||||
Vadi od glavceto...fille,,,toa "zhivotincheto"
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
|||||
||||
Djaki...mislis KE TE POSLUSAAT TEBE..TETA I LILI...
BAS me zanima
![]() Posto mene i FILLE NE NE RECKAAT I POKRAJ TOLKU OPOMENI,ZOLT KARTONI...PA I SNAJPERI..NE ,POMAGA NISTO
![]() |
|||||
|
|||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 424425426427428 1769> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |