![]() |
|
Комплекси |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Автор | |
buceslatko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 602 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sega vece ne se zamaram koj sto ke mi kaze... svativ deka treba da si ziveam samo za sebe a ne za drugite...
a toa e najvazno, neli
![]() |
|
Read an cry!!!!!
|
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
slepce......
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Дефект во хипоталамусот. |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Манија. |
|
|
|
![]() |
|
Goddes of Chaos ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Април.2007 Локација: Ecuador Статус: Офлајн Поени: 337 |
Imam komplex deka nikoj ne me saka radi samata mene tuku radi toa sto go poseduvam
|
|
Narodot za najmudra kniga ja smeta onaa koja e najnerazbirliva za nego.-A.Hitler
|
|
![]() |
|
kocko ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 420 |
a sto poseduvas?
![]() |
|
![]() |
|
ekaterina ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
toa sto si go smetav za kompleks me odaleci od mnogu sansi,
kolku glupavo! nekogas si gi potcenuvame dobrite strani po cena na "kompleksot" koj si go sozdavame sami. se e vo glavata!se! |
|
people are strange
|
|
![]() |
|
,,IN VINO VERITASS,,
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Sakav da ja otvoram temata no gledam imalo porano.. Jas eve si imav KOMPLEKS NA TAVANSKA METLA koga bev mala..
![]() Na uciliste nikogas ne digav raka za da ne me izvadat na tabla, pa site da vidat kolku sum visoka (kako da ne znaeja inaku
![]() Ucitelkata pak kako za inaet sekoj cas me digase (sigurno videla vo sto e rabotata)!..
![]() Duri i edna slika skinav so oddelenieto, koga nekoj me prasa: "A toa ucitelkata vi e?" (se odnesuvase na mene!)...
![]() Sega si se smeam na glupostite i ponekogas koga ke se poglednam vo ogledalo sama si vikam, kaj si mori TAVANSKA METLO?...
|
|
![]() |
|
Monuska ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Еј јас обратно, се чувствував ко џуџе. Во осмолетка скоро сите другарки беа повисоки од мене, а што беше најтрагично јас бев најстара а имам најдетско лице, па само ме штипкаа и ме третираа како бебе. Кога се запишав средно сретнав многу девојчиња на моја висина и потоа воопшто не се чувствував ниска и имам поголема самодоверба. Освен тоа сфатив дека има и предности што сум мала, сегде ме собира и можам да се мушнам
![]() ![]() |
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...mene... mi nabivaat drugite kompleks... na losha... a jas samo se trudam... sekogash da ja kazam vistinata...
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
![]() |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
..Epitetot ke si go nosis cel zivot...vazno e da ne povruvas i samiot deka si los..ke prestanes da ja zboruvas vistinata......a togas ke bides samo eden obicen lazgo...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
....УУУУУУФ ,КОЛКУ САКАШ...
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |