![]() |
|
Извини |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Автор | |
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
после колку празни извини веќе не простуваш?или простуваш на секое извини;секој ден од еден ист човек;за една иста навреда?
|
|
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
кога го прашаа Христа истово прашање што одговори?
|
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
![]() ![]() ![]() |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
аџија ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 5474 |
глупаво е да мораш сам да се цитираш, ама кога те игнорираат, мораш! ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Тогаш Петар Му пристапи на Исус и Го праша- Ако еден од моите браќа повеќепати ми згреши, колку пати треба да му простувам? Седум пати ли?
А Исус му одговори-Не седум пати, туку седумдесет пати по седум. Матеј 18:21-22 |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14599 |
cesto se izvinuvam makar i da e za mala sitnica
|
|
![]() |
|
![]() |
|
знаел некој.... ![]() |
|
![]() |
|
belichka ![]() Сениор ![]() Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2023 |
70x7=490
![]() ![]() ![]() |
|
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
znaci, vo prosek, na sekoi 3 minuti da prostuvas po ednas ![]() ![]() ![]() Adzijo, sepak postojat luge koi citaat polezna literatura ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
Jas cesto prostuvam, no imam i odmazdnicka priroda (ako nekoj mi udri samar, jas ne go vrtam drugiot obraz tuku mu mavam kontra dva samara
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
кога треба аам стварно...
|
|
![]() |
|
шо ма? Многу ти се виде? еј, па ти не мораш баш 490 пати, еве прости му на аџија за почеток... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
izvini ama toa ti e.....
![]() |
|
![]() |
|
MaVnaTa ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 165 |
izvini gresniku sam si go spopika
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |