![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 519> |
Автор | ||||||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||||||
|
||||||||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||||||||
![]() |
||||||||
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
|||||||
cestitki i od mene kasper
![]() |
||||||||
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
||||||||
![]() |
||||||||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|||||||
Daj Boze Kasperce za sekogo sreka, pa i za mene.
![]() |
||||||||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||||||||
![]() |
||||||||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||||||
Kasper vistina si se ozenil?
Ajde CESTITO
|
||||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||||||
![]() |
||||||||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|||||||
Kasperce toj sto go sakam ne saka da e so mene i toj kako i mnogu drugi
ne go saka Skopje ... zasega srcevo ne mi saka drug... se trudam da e
poinaku ama nesto ne odi... postojano begam od sebe
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||||||
Irence...a zasto ti ne bi go promenila Skopje vo ime na ljubovta??
Ili rabotata ti e pricina?
|
||||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Val mnogu tesko stignav do mnogu raboti vo zivotot... se trudev mnogu veruvaj mi i sega da se otkazam...
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|||||||
Te sfakjam Irence....veruvam deka srekjata ke te najde bez da se otkazuvas...od sonot....
![]() |
||||||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||||||
![]() |
||||||||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|||||||
|
||||||||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Blagodaram Val
![]() |
||||||||
|
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
a sto e praznik? nekoj specijalitet so praz sto se prai?
|
||||||||
s.r. Dzaki |
||||||||
![]() |
||||||||
|||||||
Lilijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
||||||||
s.r. Dzaki |
||||||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2425262728 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |