IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 615616617618619 922>
Автор
Порака
Pimp Daddy Manev Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 2057
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pimp Daddy Manev Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 01:52
членката над мене...е многу coolLOL
Better watch how you talk, when you talk about me...Cause I'll come and take your life away!
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 12:54
ama i clenot nad mene e cool covece, mnogu  dobro drugarce mi e Wink Big%20smile
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 15:50
а дали членката над мене е уште овде, т.е. во Македонија?
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 19:17
da clenu nad mene, uste 2 dena sum vo Makedonija, bas deneska se sobravme nekolku forumdzii , se vidovme i se iznasmeavme :)) LOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 19:32
Со члената над мене не се запознав CryCryCryCryCryCryCryCry
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 19:47
clenke nad mene, bas steta sto ne se vidovme, ama ne se sekiraj , ek si pisuvame na msn i na forumot Cry Cry Cry Cry CryCryCryCry

clenke nad mene te gushkam mnogu

sega ke stavam sliki od nas, deneska sto se slikavme Big%20smile
Кон врв
soldier Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јануари.2006
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soldier Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:16
Mona liza, super si pominav,samo brzo mi [pomina vremeto,drugpat ke dojde i ti vo Strumica,so uste nekoj celen i ke ti ja pokazam Strumica,milo mi bese so te zapoznavWink
Zivej go sekoj den kako da ti e posleden
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:18
i mene mi bese milo sto se vidovme vo zivo, jas prekrasni vpecatoci imam za vas i mnogu sum srekna sto ve zapoznav , od srce se raduvam sto se vidovme , prekrasni licnosti ste vie i mnpgu ste dobri dusicki Tongue TongueTongueTongueTongue
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:20
CNM NESTO e aktivna vo posledno vreme
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:22
pozdrav do clenot nad mene  iako ne se znaeme  Wink
Кон врв
belichka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Октомври.2006
Поени: 2023
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај belichka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:25
Clenkata nad mene, e naj naj najjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
prekrasna..................mnogu si ja sakam, srcushka eHug
Blagosloven e Onoj Koj ide vo imeto Gospodovo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:26
Pozdrav i od mene do clenkata nad mene
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:31
belichka fala za ubavite zborovi, i ti si mnogu dobrodusna clenka Hug

a sekako golema gushka i za clenot nad mene, iako retko si muabetam so ovoj clen Hug

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Април.2007 во 20:54
pa clenke treba pocesto da si muabetime
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 615616617618619 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,422 секунди.