![]() |
|
НЕ ЛУТИ СЕ ЧОВЕЧЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 506507508509510 519> |
Автор | |
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
COVECIIII..NE MI SE LUTITE STO NE VE POZDRAVI VCERA:)))
AJ DOBAR DEN
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЏАКИ ОТИ НЕ МЕ ПОЗДРАВУВАШ....
![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
eee...vrsnik i sega e delikates..mislam jadenja podgotveni pod vrsnik...samo sto denesnite zeni nemaat uslovi...a i tie sto imaat,ne se zamaraat bas mnogu..
|
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Fala na informacija Teta, bozem ne znaev |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Е ДА ТЕТА ТАКА Е ....
ЈАС УЖИВАВ ВО МУТВАКОТ....
ЗНАЕВ НА СЕКОЈА ПОЛИЦА ШТО ИМА...
ОД ШАРЕНИТЕ БОМБОНЧИЊА,ДО ТЕГЛИТЕ СО ЏЕМ,СЛАТКО ОД ДУЊИ,
БАБА МИ БЕШЕ ГОТВАЧКА КАКО ШТО ДРУГА НЕМАМ СРЕТНАТО ДО СЕГА....
ЗНАЕШЕ ДА СИ ИГРА СО ЗАЧИНИТЕ....
ТОА ОРИГАНО ШТО ГО ВИКАМЕ МОДЕРНО ТАА ГО ИМАШЕ ВО БАВЧА КАКО ЧУБРИКА...
АБЕ ШТО ДА ТИ ЗБОРАМ ПРСТИ ИЗЕДУВАА СИТЕ ШТО ЌЕ ПРОБАА ОД НЕЈЗИНОТО ТЕНЏЕРЕ....
ПА ПОД ВРШНИК ПА .........
ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.....
Изменето од PITU GULI - 04.Април.2007 во 09:28 |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
mutvak e kujna....ne mora da e letna...ama po rano...u kuku kujnata sekogas bila odvoena od drugite odaji...
|
|
|
|
![]() |
|
ЏАКИ ДЕКА СИ БЕ ?
ЗНАЕШ И НИЕ КОРИСТИМЕ МУТВАК ЗБОР....
САМО НЕ Е ЛЕТНА КУЈНА АМ НЕШТО СЛИЧНО...
ПРОСТОРИЈАТА ВО КОЈА СЕ ЧУВА ЛЕБОТ И ОСТАНАТИТЕ ПРЕХРАМБЕНИ ПРОДУКТИ...
ТОА МУТВАК ВО РАЈЧАНИ....
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
ko rano rani........... mesi komad |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() dobro utro
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Dobro utro Nemojte da milsite deka domakinkata spie, vo letnata kujna (mutfakot) e, mesi komad
![]() Meeesi Teta, mesiiiiiii...
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ДОБРО УТРО....
УБАВ ДЕНОТ НЕКА БИДЕ ....
ИСПОЛНЕТ СО ЉУБОВ И РАЗБИРАЊЕ.....
![]() |
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Pozdrav i od mene,, Do site na "Ne ljuti se covece" |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro
![]() pozdrav za teta
![]() ![]() pozdrav i za drugite shto ke stignat
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 506507508509510 519> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |