IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Ми фали, ми недостига
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Ми фали, ми недостига

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 339340341342343 473>
Автор
Порака Обратен редослед
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Март.2007 во 15:23
ми недостига нате...

нејзината прегратка ми недостига....
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Март.2007 во 00:58
Мона, бејбиблу, флипси, енџи, англе, калина, алекта..... и многу многу други....Cry
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 23:56
ojde jabana.......LOLLOLLOL
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 23:52
pa,toa i go rekov,...reshko na buce??,...ako ne vnimava kako  "rakuva"so negoLOLLOL
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 23:45
Originally posted by brza brza напиша:

opasna si bila ti,....a,samo metro i pol....... i nekoj santim plus...hehehehBig%20smile

OTROVOT SE CUVA VO MALI SISINJA BE BRZA....LOLLOLLOL

Изменето од cecka - 18.Март.2007 во 23:45
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 23:44
opasna si bila ti,....a,samo metro i pol....... i nekoj santim plus...hehehehBig%20smile
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 23:33
ma ke te zadavam.......
dojdi u Bunjakovec...PLSCryCryCryCry
javi mu se na Buco obavezno....popust mora da ti dade inaku ke go otselam od domaLOLLOLLOL

Изменето од cecka - 18.Март.2007 во 23:34
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 23:20
Ma CecLOLjas bev kaj tebe vo dukan vo GTC-cool e dukanot i ke odam sega vo vtornik da gi kupam patikite....ne me davi te molamLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Март.2007 во 21:01
BELEGCryCryCryCry
i da znae...koga ke ja vidam...ke ja zadavamWinkWink.....
nigde ja nema........
Кон врв
Bugi lav Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Јануари.2007
Поени: 2002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Bugi lav Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 21:12
Lele jas na nikogo ne mu falamCryCryCryCryCry
NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 21:07
Леле луѓе CryCryCryCryCry Компјутерот ми е со вирус... Спор е ко полжав Angry И сега можеби ќе бидам поретко тука додека не го средам.... Кога ќе можам ќе седнувам кај брат ми ама он окапува на компјутер така да тешко.... CryCryCryCryCry Сакам да ви кажам дека сите ќе ми фалите.... И сега ми фалите зашто со никој се немам сретнато одамна... CryCryCryCryCryCry
Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 15:10
Site mi falat oti bas me nema na forum Smile
Babyblue srckata moja Heart
Kalina, emus, Big kiss, MOna LIza, Bone koj bea drugi aj  i site drugi sto gi znam :)
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Март.2007 во 14:28
Eve me Big%20smile
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Март.2007 во 22:38
Кај ми  се Наталија, Дана, Калина, babybue......? CryCryCryCryCry Многу ми фалат CryCryCryCry
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 339340341342343 473>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,344 секунди.