![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11741175117611771178 1762> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DOBRO UTRO BOSICH ... VAL FALA NA POKANATA ... BI SE NAPIL "MAJCINA DUSICA" .... DENES UBAVO DA SI POMINETE ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosic....da,od fiksen...sakam da te probudam...
Ama ok e...budna si bilaaaaa
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
како што гледам сонце има ама свежичко е малку
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosa,nemoj rolka...ako e svezicko
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
не вал,ке биде деколте ама и јакна ке си облечам зимурлива сум
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
добро утро боса...
вал а ти за секој случај понеси ножички со себе ... ако има потреба ролката да ја правиш деколтирана... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
здраво Питу....ножички а
![]() |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Првата виолина, т.е. „магнетот за жени“, секогаш со себе има и помошник во локал, диско и слични институции што живеат ноќе. Помошникот е подготвен несебично да му помогне на пријателот да собере девојка, а самиот да си отиде дома со празни раце.
Мажјаците на пример кај тропските птици исто така ја користат оваа стратегија. Зошто двајца другари би се обиделе да ’притеснат’ жена, кога само еден од нив ќе ја ќари? Испаѓа дека размислувањето што доаѓа од гениталиите, всушност потекнува од гените. Од еволутивна гледна точка, самотијата носи негативни последици, особено кај примитивните луѓе. Пред илјадници години, осаменоста била многу ризична, како од предатори, така од други групи луѓе. Во денешно време, жените се држат подалеку од сами мажи во ноќен локал. Но доколку е со пријател, тоа покажува дека луѓето го сакаат и му веруваат. Оттаму, двајца дечки ќе привлечат многу повеќе женско внимание доколку се здружат. Се’ е во перцепцијата. Колку на девојка ќе и’ изгледа привлечен некој тип, многу зависи од тоа каков е тој во споредба со другар му. Затоа, алфа мажјакот најмногу има шанси доколку е во друштво на фин но не премногу привлечен другар. А што е со асистентот? Епа секогаш постои шанса (или барем надеж) дека на бета мажјакот ќе му се посреќи во привлекувањето на девојката или на некоја нејзина другарка, па дури и дека во истата вечер ќе успее да се избори за алфа статус. Освен тоа, некоја друга вечер асистентот ќе ја има улогата на прва виолина, а денешниот алфа мажјак ќе излезе со него да му помогне. За крај и една забелешка од Казанова за оние што акутно или хронично немаат другари: Полесно е одеднаш да смуваш две жени одошто една. Извор: ИДИВИДИ |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DOBRA TEORIJA VOJVODO ... IMASE EDEN FILM SO EDEN MLADICH ... KOJ DOBI NOBELOVA NAGRADA ZA MATEMATIKA ... TOJ JA OTKRI NA SLEDNIOT NACIN .... TIE BEA TROJCA - A IDEA ZENSKI TRI ... I SEGA TOJ VAKA RAZMISLUVA ... - AKO TRGNEME TROJCATA SITE KE TRGNEME PO NAJUBAVATA ... I KE JA OPLESKAME RABOTATA .... E TOA GO NAPISA MATEMATICHKI I MENA MNOGU RABOTI VO SVETOT... I SE ODLUCI NA EDNA NEGOVA VARIJANTA .... I PRIJDE NA EDNA ZENSKA I MU VELI: - AJDE DA GI POMESAME HEMIKALIITE ... I NORMALNO DOBI SAMAR ... I TOA GO STAVI VO MATEMATICKA FORMULA ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
VOJVODO .... POZDRAVI GI KOLESKITE .... I BAKNI GI ... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nozicki...ha,haaaaaa Kolegaaaaaaaaaaaaaa Da i ja presecam rolkataaaaaa |
|
|
|
![]() |
|
PO TAA MATEMATIKA ZNAM SO KE MI ODGOVORIS...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
NAS NE NE FAKA NITU EDNA MATEMATIKA .... ![]() ![]() ![]() Изменето од marco_antony - 15.Март.2007 во 09:18 |
|
![]() |
|
![]() |
|
PAK DRNDAM ....
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 11741175117611771178 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |