![]() |
|
Антивируси, Antispyware (општа дискусија) |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 30> |
Автор | |
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tema tuka Antivirusi vista ostaj sega
![]() |
|
![]() |
|
Sulltan Murad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
windows vista katastrofa nisto ne vidov dobro se vrativ pak na XP,Xp e zakon vista so 1 gb ram i 1 gb graficka pci expres pak katasrofa mi rabotese |
|
![]() |
|
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Додека на лаптопт ми е инсталиран BitDefender 9, го пробав деновибе и BitDefender 10 и сум задоволна,но повторно се вратив на 9 иако не ми правешњ никакви проблеми ниту пак ми го успорува работењето. Се додека не ја инсталирам следната недела Vistata, останува се како што е:) |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
BRavo najaki ste
![]() ![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
spamirav???
SPAMIRAS!!!!! |
|
![]() |
|
Sulltan Murad ![]() Сениор ![]() Регистриран: 18.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 0 |
|
|
![]() |
|
zigi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
За едноклеточни организми како тебе јас сум перфектен. ![]() ![]() |
|
REBEL CODE
|
|
![]() |
|
Freya ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Nod 32
|
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
![]() |
|
ahahahaha glup si
![]() |
|
![]() |
|
zigi ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 54 |
Тоа е потврда дека имаш бош FireWall ![]() ![]() |
|
REBEL CODE
|
|
![]() |
|
go imav kasperski deneska go izvadiv si kupiv BitDefender 10 covece cudo od antivirus 143 virusi mi pronajde wow nekako mi e olesneto pc to
![]() |
|
![]() |
|
ljupce_piroman ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2007 Локација: Zambia Статус: Офлајн Поени: 13 |
avast 4.7
![]() |
|
![]() |
|
The*BeST* ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 63 |
Истиот го користам и јас, и се немам пожалено од него! |
|
The*BeST*
|
|
![]() |
|
Bronhi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 348 |
До сега за мене најдобар: Symantec AntiVirus (Corporate edition). Има update скоро 2 пати на ден.
Изменето од Bronhi - 09.Февруари.2007 во 16:02 |
|
Земете БРОНХИ полесно се дише
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1819202122 30> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |