![]() |
|
Каков е вашиот стил? |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Автор | |
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
спорт и класика
|
|
![]() |
|
babyy ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Секаков....спортски,елегантен,хипи,класика...
![]() |
|
![]() |
|
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
Mojot stil e sexy elegantnost i miserioznost i
|
|
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
nosam se sto mi stoi i e SeXY |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
ne e klasicen.....ne e premnogu sportski....ama najveke natamu ide....
mislam deka e LEFTEREN,
|
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Avangarda.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
постои транс стил? епа тоа + хипхоп елементи+спортски моменти+ хипи примеси... или подобро кажано стил кашапопара
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
Секаков
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
nade ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 36 |
vo se sto se cuvstvuvam prekrasno i privlecno, normalno |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Секаков, зависи од ситуацијата...
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Samo sporstki ne... |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
Ne e vazno sto nosis,vazno e dali znaes da go nosis.
Licno,se oblekuvam onaka kako nalaga situacijata odnosno mestoto kade odam,ponekogas moram da oblecam klasicen,eleganten kostum,obicno sum vo farmerki i siroki pamucni dzemperi so mnooogu dolgi rakavi.Najvazno mi e da e se pamucno i meko.Stilot mi e....sportski da receme. |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dali koga glupo ke se oblecete ili nasminkate, vi se podsmevaat u lice ili zad grb ?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 12> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |