![]() |
|
Секс за 1000 000$ долари?? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Автор | |
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ej sega ne bi se prodale me zezate zamislete si eve masko ste akterot sto vi se sviga najmonogu toj sto vie e kako bog me moli da ve odkupi da vi bide rob a on da plati za toa zadovolstvo?:) ne bi se dale ili pak masko eve elektra mi dojde milionce u kuferce :) rezervirano na dubai 6* jakuzi sto nema da otidam :) me zezate pa i pola pari ce i vratam :) da dojde pak:)
|
|
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
bez gajle,..................i za 100$ ke vi zavrsham rabota,....na poubavite,jasno.......
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
OVDE KAKO NA BERZA .... MENE NE MI E INTERESNO SO PARI DA SE PLAKA SEX ... NE ZA NESTO DRUGO ... NEMA EMOCII ... MASKOTO SE TRUDI ... A TAA DJVAKA MASTIKA ... FUJJJJ.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Пошто пото
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
јас се давам за 1 000 $ |
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
A ти и ќе платиш за да се продадеш.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ice_dmx ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
abe koj vi dava 1 000 000$ jas mislam za 100 000$ sve zivo ke se prodade
![]() ![]() |
|
dudenz
|
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
OVA MI LICHI NA FILMOT NEPRISTOEN PREDLOG... SAMO TAMO BESE ZA 1.000.000 $ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
vudi alen sedel vo nekoj kafic i na nekoja zgodna zenska i rekol:"izvini da te prasam,dali za 1 000 000$ bi imala seks so mene?",a ovaa na to odgovorila:"da,sekako".
po nekoe vreme pak se vratil i i vikat:"izvini uste edno prasanje,a za 50 $ bi imala seks so mene?",a ovaa odgovarat:"abe na so ti licam jas tebe?",i ovaj:"vidovme na so mi licis,sega se cenkame za cenata
![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
perinosi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Kakvi be 1 000 000 dolari, malku se, jas za tolku pari ne navivam saat da mi zvoni na sabalje.
|
|
![]() |
|
plamenko ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
beautiful women can you see :)
ja znaete prikaznata
:)
![]() Изменето од plamenko - 05.Февруари.2007 во 20:43 |
|
![]() |
|
![]() |
|
GUOL ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 131 |
more kako ke ti se digne......a ne za milion a??? |
|
![]() |
|
DARKDOG ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 25.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 218 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |