|
Вештачко оплодување: ДА или НЕ? |
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Автор | |
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Znam jas kogo treba da konsultiram za stucni soveti, i iskreno preku glava mi e od niv. Ednostavno me interesirase mislenjeto na obicnite luge. I samata imam iskustvo so site tie postapki i se mi e jasno, ama onaka za poddrska ne e loso da se cue tugo mislenje. Nitu lazeme nitu krademe neli? |
|
Zivotot e samo eden, se drugo e teska improvizacija:-)
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е астери...
Јас напишав тоа што го имам сретнато..ок е да се прочитаат различни мислења.. Подршка имаш, ако треба и ке се потрудиме да те посоветуваме или нешто и научиме..Се се прифака |
|
|
|
svetle
Нов член Регистриран: 17.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum za IN Vitro. Imam licno iskustvo i sega povtorno se spremam za da go napravam. Tesko e da se napravi i ne e lesno ni psihicki ni fizicki da se izdrzi, no treba da se postavi celta koja se nadevam ke bide ostvarena.
|
|
svetle
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Така е Светле, најбитна е целта која ке се постави и упортоста при тоа Ти посакувам со лесно се да биде
|
|
|
|
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sum ZA
|
|
asteri
Група Регистриран: 07.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najgolemi guski u svet za SVETLE
|
|
|
|
Kinky
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mojot sopug i jas sme momentalno vo postapka za IVF, utre pravime punkcija, a nekolku dena posle toa embrio transfer. Treba li voopsto da kazam deka sum ZA in vitroto?
Svetle, srekno! |
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви посакувам со лесно да поминете и9 на мекици да викате..
Со господ напред..Се ќе биде во ред |
|
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOJOT STAV I MISLI GI KAZAV ;;;; NO OVA SE RABOTI SO KOJ MOZE SEKOJ OD NAS DA SE SRETNE EDEN DEN VO ZIVOTOT;;;PA TOGAS NEKA SEKOJ SE SETI NA TEMAVA I NEKA GI PROCITA SITE POSTOVI STO SE NAPISANI OVDEKA;;;MOZEBI TOGAS KE JA SVATI SERIOZNOSTA NA OVAA TEMA;;; |
|
Isis
Сениор CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да, зошто би мислела поинаку
|
|
asteri
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
VE MOLAM SITE STO DOAGATE NA TEMAVA NAPISETE PO NEKOJ UBAV ZBOR ZA PODDRSKA NA KYNKY.
|
|
|
|
natalija
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.. Ќе бидеееее..Како Господ што е никој не е..
|
|
|
|
Kinky
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фала за поддршката
Ние успеавме, трудни сме! Вчера на ултра звук се покажаа две минијатутни точкички, но ќе почекаме уште една недела да видиме и појасно дали се близнаци |
|
asteri
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |