IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15271528152915301531 1762>
Автор
Порака Обратен редослед
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:21
Originally posted by ALBUM ALBUM напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

LILI sto ima tolku inovativno vo slikata od PARTIZAN?

heheh aj sega ti kazi mi mene kako ja namesti slikata?LOLLOL

ednostavno vo izmeni profil odi i odi na linkot "upload link" i ke go najdes patot i zacuvaj izmena.
EDNOSTAVNO NELI????LOLLOL
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:20
Originally posted by la fille la fille напиша:

svekre, toa e najvazno deka odlukata e donesena. sega uste mazot mi da poraboti na planot za izgradba na nova kukja i vikendica i se razbira obnova na vozniot parkLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

i normalno za medeniot mesec
"....ajjjj, nisam nisam takva ja...
ajj, bogatstvo mi ne treba....
meni srekjo trebas ti
dukati su prokletiiiiiiii..........."
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Album Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2006
Поени: 195
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Album Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:19

LILI sto ima tolku inovativno vo slikata od PARTIZAN?

heheh aj sega ti kazi mi mene kako ja namesti slikata?LOLLOL

ednostavno vo izmeni profil odi i odi na linkot "upload link" i ke go najdes patot i zacuvaj izmena.
Onamu kade sto imas obvrska ne baraj kreacija,taa doaga otposle!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:18
sega i jas kje i kupam na svekrva mi takvi ocila.....za da ne bidam pokuso od snaata na tetaWinkLOL....kakvi bea??nesto ne mozam da gi zapamtam....LOLLOL
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:18

svekre, toa e najvazno deka odlukata e donesena. sega uste mazot mi da poraboti na planot za izgradba na nova kukja i vikendica i se razbira obnova na vozniot parkLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

ehheh devojce:)))..taka treba..od start skromnost...LOLLOL

Изменето од marijana - 31.Јануари.2007 во 14:19
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:17
Originally posted by Lilija7 Lilija7 напиша:

tetooooooooo kaj ojde? ela tuka..super ti stojat naocharite..ela dosta se vrtish pred ogledalo:)))LOLLOL
samo toa svarovskiot malku mi b'ska vo ocite, ama ajjjjj................LOLLOLLOL
  cekaj i jas da si "k*rdisam " edni da me zaslepi Cool

Изменето од marijana - 31.Јануари.2007 во 14:17
Кон врв
la fille Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Ноември.2005
Поени: 42032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај la fille Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:17

Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:15

tetooooooooo kaj ojde? ela tuka..super ti stojat naocharite..ela dosta se vrtish pred ogledalo:)))LOLLOL
samo toa svarovskiot malku mi b'ska vo ocite, ama ajjjjj................LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:14
Кон врв
marco_antony Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јули.2006
Локација: Macedonia
Поени: 11062
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marco_antony Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:14

Novo e sto ke se mazam vo sabotaLOLLOLLOLLOLLOLLOLsamo uste ne znam koja sabota ke bideLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL

VAZNO E DEKA PADNA ODLUKA DEVOJCHE...!!!!

JAS IMAM ODLUCENO DA POSTIGNAM:
- 6 MESECI NA LETOVANJE
- 6 MESECI ZIMOVANJE...

KOGA KE E ZIMA ... ODAM NA KARIBITEEEE.....

PARADISE MACEDONIA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:13
........pa go nemas ami....Big%20smile
toa go moze samo Album...........LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:13

.........kje ti kaze ako stavis slika od Crvena zvezda...........LOLLOL

sto ti e tebe..ajs ke stavev crvena..ama taa na man.unt..ehhehehLOL
....togas ne moze..Wink...kaj ti e kreativnosta i inventivnosta i slobodniot duh???????????????LOLLOLLOL

ga nemam taj duh...LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:13
....brat si e brat, jogurt za pari............LOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Јануари.2007 во 14:12

Originally posted by kasper kasper напиша:

Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

Lili e ima mistika VO PRAVO SI
....aj ne tuku gi pobrkuvaj site Val......drugarcinjata ne igraat taka....a nie sme golemi drugarcinja.....ili se lazam....Shocked

LOLLOLLOL

aaa drugar drugar..sirenjeto za pariLOLLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 15271528152915301531 1762>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,734 секунди.