![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 210211212213214 1762> |
Автор | ||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Се извинувам ако некого навредив...
Тиквешко е супер езеро...Само знаете повеќе ме влече Охридското.... Без навреда сите се прекрасни.. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
TAKA E IRENCE................I TIKVESKO E NASE, I KOZUV E NAS...
![]() ![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
aj sega da vidam koj kakva riba ulovi
![]() ![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Знам секоја втора недела ја чистам ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Јас ја фрлив трската, тебе те довлечкав тука ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
NATE SRCE...A BE NIKOGO NE NAVREDI.....I JAS GO SAKAM OHRIDSKO, DEFINITIVNO.....
![]() MALKU SUM LOKAL PATRIOT, ME RAZBIRAS....
![]() ![]() |
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ете мој човек...хехех`ајмо на море`..
![]() |
||
![]() |
||
|
KAKVA ILI KOLKAVA??????
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Ај да не зборам пред мозоков, т.е да не алапачам пред време..Ке размислам ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
ama ja i Val si go sakame Prespansko najmnogu neli Val?
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
...abe nikoj ne bil ma Resavskata plaza...nitu na Begniskata....pa kaj Gradot...ili pogore....manastirot,medzvezdovo...vrapce,blasnica...kaj plocata...vlivot na Crna.....koja lepota...kakva soncanica....ima zlatni senki..he-he..pod "coveckoto drvo"....a plus toa vo taa pustelija ima i nad 4000 vikendicki....aj da ne gi redam sega cii se....
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
![]() ![]() |
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
како сум настрвена тетооооо..само си ги локам мустаќите за еден Сом.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Nema koj da go fali,,Prespansko....MILA...
![]() |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 210211212213214 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |