![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 1762> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
KAJ SE DEVOJKITE....????? eJ.. ALOOO' GVG... |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
MORAV DA SE RESTARTIRAM ...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
e mnogu te izrabotija znaci
![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
kazi sk:))
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
....stvarno sum iznenaden i razocaran Val.......so bese situacijava na chatot?????.....koj bese vinoven????.....Pitu ne sum go citnal dosega tolku iznerviran!!!!......za takva kavga bogami treba golema provokacija...!!!
![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
tuka sme .... ke se vklucam povtorno... Val mislam za petok ke mozam... kafence... dusicke.
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
IRENCHE DRAGO MI E STO SI SO NAS....
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
||
|
||
![]() |
||
|
...znaci poslednive denovi imam osekaj deka me ignorirate....stom se pojavam veke nikoj nema......
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
|
Ej eve me i mene
![]() |
||
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Kasperce,ne gi sledev za sto se zakacija...
Muki ne go znam ,voopsto...
Nikoj ne popustase...dodeka PERUN ne se javi..
Pitu e mnogu iznerviran...
|
||
|
||
![]() |
||
|
...ondak....PRIJATEN DEN VI POSAKUVAM NA SITE.......
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Betty ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
|
kasperce kaj si ti eve edna topla guska za tebe
![]() |
||
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
||
![]() |
||
|
Irena,vazi...
TOGAS VO PETOK NEKA BIDE...SE NADEVAM
![]() |
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 187188189190191 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |