![]() |
|
Колку го сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 37> |
Автор | |
maja ![]() Сениор ![]() ![]() Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Го сакам колку што има зрнца во песокот
![]() |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Mnogu go sakam....
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
ни помалку за да не добие идеја дека не ми е до него, ни повеке за да не мисли дека мојот свет се врти само околу него --доволно
|
|
![]() |
|
maca ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
![]() |
|
maca
luv ya!!! |
|
![]() |
|
sandra_29 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 26.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3 |
kolku go sakam? neznam mozda mislam deka go sakam,mozda mi e samo navika
![]() |
|
te sakam kolku solzata na vrapcinjata nemoj da mislis deka toa e malku bidejki vrapcinjata koga placat tie umiraat
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
mislam deka sum zaljuben do ushi .... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
Jas ne sakam nikogo i ne sum sakala, mozda cudno ama toa e....
![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Dadov komentar pogore... ama temata sigurno e kolku go/ja sakas ... vaka nekoj nesto drugo ke pomisli ... :) ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
mnogu go sakam...a on mene dali me saka? |
|
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
![]() Изменето од anakin - 28.Јануари.2007 во 19:48 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
VELAT BILO VAZNO SAMO TI DA SAKAS;CUNKI KAKO STO TVOJATA LJUBOV NAMENETA ZA NEKOGO MOZE DA TI GO ZGREE SOPSTVENOTO SRCETO TOLKU NEMOZE NIEDNA LJUBOV OD NIKOGO:::
nerazbiram ni jas... ![]() |
|
![]() |
|
ne go sakam nego...tuku go sakam ona sto mislev deka e...
|
|
|
|
![]() |
|
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
E ova treba da se zapomni
![]() |
|
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 37> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |