![]() |
|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 42> |
Автор | ||
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Toa voopsto ne e neverstvo.
Jas bi go izneverila ako sum sigurna deka nema da doznae i normalno ako ne sum zatreskana vo nego
![]() |
||
You will never get to HEAVEN if you`re scared of gettin HIGH!
|
||
![]() |
||
maca ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
pa.....
|
||
maca
luv ya!!! |
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Па тоа и не е некакво неверство.....
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
|
Така е Нате ![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Јас не би го изневерила... Никогаш.. А и да ме изневери нема ни во кој случај да се симнам како него и правам мило за драго.. Што ќе добијам со тоа.. Ќе си правиме натиго, дај ми го...?? Која ќе биде целта после?? Ќе се надмудруваме..? Не, едноставно ако нешто не штима помегу нас, поубаво ќе му кажам чао не бива него да го изневерувам.. |
||
![]() |
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
AKO SMETAM DEKA ON MENE ME IZNEVERIL, STO NEMA SANSA DA NE PRIMETAM ILI DOZNAAM NA OVOJ ILI ONOJ NACIN, POSTOI OGROMNA VEROJATNOST DA GO IZNEVERAM, EDNOSTAVNO DA GI IZRAMNIME SMETKITE, NELI?
TOA E FER PLAY
![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
ZAVISI OD NEGO.
VO SEKOJ SLUCAJ BOLJE PRVO JAS NEGO OTKOLKU ON MENE
![]() ![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
|
EPA SE ZAVISI DO NEA DALI KE JA IZNEVERAM
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
ок ти си знаеш јас мислам од тбе зависи
![]() ![]() Сепак и да заслужил можда нема да го изневериш или спротивното...
тоа до тебе е
![]() |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
E MILA TOA ZAVISI OD NEGO
![]() ![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Убаво е чиста сметка ама види сега го сакасш и идеш на пример на екск*рзија , на одмор, патување и сл и сега ако ти се укаже шанса нема да ја искористиш??
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
хммм, што знам ако јас го изневерам и не му каќам тогаш можно е и тој да го правел истото и да си ќутел...такви работи зад грб
![]() сепак поубаво е чиста сметка, нели ![]() |
||
![]() |
||
|
Абе не е страшно ако се направи и излет но ако го почитуваш и сакаш партнерот најубаво е тоа да се направи тајно и после да нема караници , раскинувања....
|
||
![]() |
||
Isis ![]() Сениор ![]() CATALYST Регистриран: 19.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 5871 |
|
тогаш уствари свакаш колку го сакаш дечкото......
ти доага како освежување неверството но во исто време свакаш дека и старото е добро ако не и подобро у некои случаи (ми се има случено и мене ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |