![]() |
|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 45> |
Автор | ||
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
||
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
||
![]() |
||
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
|
И ЈАС ИМАМ НАЈДОБРА ДРУГАРКА КОЈА И КАЖУВАМ ЕДНОСТАВНО СЕ АМА И ОНА МИ КАЖУВА И ЈА ТЕШАМ КОГА И ТЕШКО.МНОГУ ЧЕСТО СМЕ ЗАЕДНО И БИДЕЈКИ Е НАВИСТИНА УБАВА СЕ ПЛАШАМ ДА НЕ НАПРААМ НЕКОЈА ГЛУПОСТ
![]() |
||
![]() |
||
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
|
Toa prijatelstvo sekogas zavrsuva so seks i zadovolstvo
![]() |
||
![]() |
||
KaTeNcE1111 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 168 |
|
Abe moze da ti bide prijatel, ama ako se vljubi vo tebe i ti kaze go rasipa mlekoto na kravata, najnezgodno nesto e blizok prijatel koj ne ti se dopaga kako momce da ti izjavi ljubov.
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Ako dvete strani sakaat ne e grev... seksot e vo umot ... a ne vo alatot ... sepak mislam deka podobro e da imam vistinska prijatelka otkolku da se iseksovame ... da se skarame ... i da ne sakame da se vidime ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
MOZE LI NEKOJ DA MI OBJASNI DRUZEWETO POMEGU RAZLICNI POLOVI AKO NE E DRUGARSTVO ILI PRIJATELSTVO ,STO E TOA ILI KAKO SE NAREKUVA TAA KOMUNIKACIJA?
![]() |
||
![]() |
||
sensei ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 2005 |
|
познанство
![]() |
||
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
carter ![]() Сениор ![]() Регистриран: 24.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 138 |
|
tocen odgovor.3000000 za tebe
![]() |
||
![]() |
||
maca ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 25.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 7 |
|
prijatelstvo ne postoi kkoga togas eden ke pocne da custvuva nest
|
||
maca
luv ya!!! |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Imam edna prijatelka godini ... si se sakame ... pochituvame... a sex-ot moze da go zezne prijatelstvoto.... sepak podobro mi e da mi e prijatelka.... inaku ja sakaat kako osoba i maskite i zenskite... i stalno okolu nea ima mnogu ludje ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
strurcence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 124 |
|
DA MOZE DA POSTOI PRIJATELSTVO POMEGU MASKO I ZENSKO SAMO STO GRANICATA E MNOGU TENKA
|
||
![]() |
||
black-eyes ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: -1 |
|
![]() |
||
![]() |
||
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
|
Da,sekako deka moze.
Ova go zboruvam od licen primer. Imam drugar so kogo sme od zabaviste. Vo medjuvreme stanavme i rodnini(toj se ozeni so moja bratucetka). Sega ne se gledame tolku cesto zatoa sto toj otide da raboti vo stranstvo,no koga ke se vidime i pocneme so muabeti.....isto kako da go prodolzuvame muabetot od vcera. Ja imam taa sreka da imam poveke maski drugari otkolku zenski. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1920212223 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |