![]() |
|
Каде сте биле и ви било најубаво? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Автор | |
ASTRIX ![]() Сениор ![]() ![]() OBSESSIVE DREAMS Регистриран: 18.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 763 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Во Португалија на фестивал лудо и незаборавно |
|
![]() |
|
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
Dosega najubavo sum pominala vo Italija, vo Verona, Venecija e prekrasna, vozenjeto so gondola vo Lido, posetata na fabrikata za murano staklo, odlicno e.
Za letno vreme najubavo mi e koga sum na Jadransko, mu nema zamena.
|
|
DIJANA
|
|
![]() |
|
spaski ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група ![]() ![]() Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 82 |
Na Kozhuv planina - kaj mineralnite izvori
|
|
http://www.macedonian-kingdom.piczo.com
|
|
![]() |
|
ванчо2006 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 52 |
Во Русија- Москва и Санкт Петербургс (поранешен Ленинград) се прекрасни градови.
|
|
поздрав од Малешевијата
|
|
![]() |
|
sexyemma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Za mene vo leto najubavo mi e vo Palma de majorka, a vo prolet najubavo e vo pariz
![]() |
|
![]() |
|
butel2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Словенија , некаде во предградието на Марибор
|
|
![]() |
|
kokolo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
sum bil na nekolku ubavi mesta niz makedonija a nadvor od drzavava samo vo Bugarija - soncevbreg, odlicni plazi i curi mora da se rece toa
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Има едно мало гратче до Сплит, Трогир, мислам дека е прекрасно! Само еднаш сум бил таму, ама впечатокот ми е феноменален!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
UH... MIKONOS... PREUBAVI PLAZI SO SANKOVI... PODIUMI ZA IGRANJE I MUZIKA I ZABAVA PO CELI DENOVI...... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
Мече ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Може ќе ти се погоди и во Австрија...откаде да знаеш |
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
ne sum bila ama sakam da ziveam vo Italija ili vo Spanija, i mnogu sakam vo Avstralija....ama mnogu e zesko
![]() ![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
LouWeed ![]() Сениор ![]() ![]() I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
licni muabeti molam preku LP....
![]() muabetot e von tema!! ![]() Изменето од LouWeed |
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Juzniot del na Spanija, 20 km od aerodromot Malaga, mestotose vika, Fuengirola, mijas Costa, epten e dole, na samata granica...Kaj mene tatko mi e Cech...Ti zivees vo Makedonija ili Ceska? |
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
bomboni ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Јануари.2006 Локација: Czech Republic Статус: Офлајн Поени: 215 |
Jas bi dosol preselnica_mk, (eve da ne se zbunis makedonec sum, a zena mi e cehinja). A kade zivees?
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5678> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |