![]() |
|
Солзи |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Автор | ||
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Solzite doagaat koga sakas da se oslobodis od tovarot sto go zafatil tvoeto strce, koga si razocran, navreden, napusten, osamen, i po nekogas i od sreka mozes da zaplaces.
|
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
![]() |
||
l_dijana ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 228 |
|
Definitivno se slozuvam so faktot deka ima situacii koga mozes da zaplaces od radost, no najcesto solzite doagaat koga covek e navreden i razocaran
![]() |
||
DIJANA
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Чудна работа...Кога сум повредена умеам да ги стркалам на само или ептен ако не можам да се воздржам..
Од среќа па не се ни трудам да ги сокријам. ![]() ![]() ![]() ![]() Морам да го издвојам фактот на кој не можам да му се изначудам и најдам некое прикладно објаснување за тоа.. Има еден ден во Годината кога за Велигден кога ке почнат камбаните да чукаат ми рипа срцето како лудо, мислам од гради ќе излезе... На челата таа церемонија со самото отварање на вратите и велење Христос воскресе мене ми се тркалаат солзи по лице... Од многу мала ми е ова, не знам ни како дошло ни како да го спречам едноставно тече од година во година... |
||
![]() |
||
![]() |
||
anne ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Статус: Офлајн Поени: 84 |
|
pitaj me mene ja ke ti kazam |
||
i love mu love, mu love is you
so I LOVE YOU??? |
||
![]() |
||
Tattoo Beauty ![]() Сениор ![]() Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
|
Мислам на тој за кој се заслужни солзите!!
![]() ![]() ![]() Секако гледам да не дојде до солзи али и кога ке дојдат што побрзо барам излезно решение зашто после извесен период кога сето оа ќе помине ќе се смеам а тогаш кога ми било тешко сум се сеќирала и плачела!! Затоа треба и да се сакаш себре си и да не дозволуваш некој да ти стамне заслужен и достоен, вреден ни за една солза!!!!
![]() |
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Eh, se rasplakav pred nekoe vreme, posle godini drzenje kako karpa.. pa jebi ga..
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
chuchuliga ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 893 |
|
кога плачам, не мислам, не можам да мислам....тогаш срцето зборува...некогаш од тага раскинато, некогаш од радост воскликнато....
|
||
![]() |
||
laze ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 271 |
|
|
||
CUVAJ MOJE SLIKE,SRCE TE MOLE,JER KOPIJA TE GLEDA,A OGIGINAL VOLE!!!!!!!!
|
||
![]() |
||
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
|
Koga boli, boli, jebi ga, ke places togas ako ti dojde.
|
||
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
eden juzno americki vic...
nekoj bil na karibite.... i sakal da proseta da vidi kako zivee tamo narodot... i videl eden covek sednat na stolce... i pred nego staval orevi ... i gi krsel so alatot.... i taka celo vreme ... ama orevi se ispokrsile ..... Posle 10 godini pak bil na istoto mesto na odmor... i koga setal pak go videl istiot covek.... malku podostaren.... ama sega sednat .. i pred nego staval kokosovi orevi.... i so alatot gi krsel..... pljas.. pljas.... ama kokos na site strani..... i go prasal: - izgleda mnogu ti ojacal alatot ovie godini..... - NE BE.. VIDOT MI SE NAMALI.. PA SE MAVAV PO PRSTI..!!!! Eve nesto za so solzi.... Mnogu boli.... ama toa zenskite ne go znaat... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
ivancic ![]() Сениор ![]() ![]() NaughtyBitch Регистриран: 11.Март.2006 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 753 |
|
Do pred Nova Godina imav period koga nemozev da disam i pri sekoja pomisla deka mi e tesko mi nadoadjaa solzi...sega mi e se vo red, Mada znam deka sekogas postoi moment koga se slucuvaat situacii koi pogadjaat.Nauciv da se kontroliram i da gi potisnuvam tie cuvstva....sto do negde ima pozitivna i negatina strana
|
||
![]() |
||
Гостин ![]() Гостин ![]() |
|
SOLZITE MOZE DA SE KONTROLIRAAT NO NEMOZE DA SE KOTROLIRA TOA STO GI PREDIZVIKUVA DA DOAGAAT:::
![]() Изменето од ivin - 18.Јануари.2007 во 00:33 |
||
![]() |
||
mara ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 133 |
|
Poubavo e da zaplacis i da ti olesni nego so godini da rdzis vo dusata.
|
||
Da saks znaci da zivees megu iljadnici luge, a da mislis samo na eden!
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
AKO GLEDAM FILM.... I NE MI DOJDE NEKOJA SOLZA.. FILMOT NE CINI!!! ima filmovi so bam-bam ... cuk-cuk... uf-uf... sto pati svetot ke go spasat.... duri i zaspivam ... Taka e i kaj nas ... treba emocii vo zivoto.... inaku ke bide zivotot bez vkus ... bluntav... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |