![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 426> |
Автор | |
BiG_kIsS ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Крајно сериозна во с'e Регистриран: 01.Ноември.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Сакам утре да се наспијам
![]() |
|
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
|
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
sakam da me strefe amnezija...nisto da ne znam...ili pa da mi zalepe nekoj edna pa da se osvestam...toa e povozmozno...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
Bugi lav ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Јануари.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2002 |
Srce nema mavanje samo miluvanje
![]() Изменето од Bugi lav - 17.Јануари.2007 во 02:35 |
|
![]() |
|
Cvekence ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
slusaj stvarno si naisol na pogresna licnost...glavata mi e tripati pogolema od obicno i me boli taka da najdi nekoj drug da miluvas...najdole gi imas clenovite so se online brkni nekoe zensko nikce i ako e soglasna ona miluvajte se od tuka pa do sveti nikole i nazad...ja neam protiv a i stvarno ne go koristam forumov za toa...a i plus mi treba nekoj da mi ja svetne edna za opravanje...postovanje
|
|
respect my authoritaaa
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Сакам тоблеронеееееееееееееееее
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
SAKAM DA GO VIDAM
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
И јас сакам да го видам многу...
![]() И сакам тоблеронето заедно да го јадеме...уствари да не е многу по благото ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
i da mi kupi NESTLE kako sto mi kupuvase
![]() |
|
|
|
![]() |
|
И да ме милува како што ме милуваше притоа светкајки со очињата и да ми рече мила само за тебе чоколадото
![]() ![]() ![]() ![]() Море стрвна сум станала ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Strvrna samo za cokoladce ama i za guskanjata
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Тоа башка, гушкало невидено сум...
Него сега навистина би јадела тоблероне, гушкала и се смеела од среќа мммм ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
se soglasuvam Nate
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ики ики мила
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate kaj ima poubavo od guskanje i cokoladce...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 244245246247248 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |