![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 915> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
АРНО ТРОПА ОНО И БЕЗ НЕСС... ВАЛ... ИМА ЈЕДНА СТРУНА МИЛА, ШТО У МОЈЕ СРЦЕ ДИРА... ИМА ЈЕДНА ДУША МИЛА, ШТО МИ НОЧУ НЕ ДА МИРА... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
NESS..'LELE..SRCE KE LUPA KO LUDO
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЈА ПИХ НЕСС ДА МЕ РАЗРГА...
ОТИ НЕЛЕ ПАТ МЕ ЧЕКА... Изменето од PITU GULI - 16.Јануари.2007 во 15:14 |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
ЈА МЕ ЈА И МЕН
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
BOSIC,,,RUCKASEEEEE
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
ја ме ја
![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
KAde iscenaa,,, DRUGITEEEEEEEEEE |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
POSTOJAM DJAKI... OVAA MISLA MNOGU MI SE DOPAGJAAAAAAAAAAA |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
mislis, znaci postois
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Se premoriv...od misli..Djaki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
pa aj da si odime, sto da ti kazam
![]() ![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Mi se odi doma..vekje
|
|
|
|
![]() |
|
Dan je tmuran, ja mamuran
nemoj sreco, nemoj danas da ispravljas krive Drine mozes doci do istine pusti ladje neka tonu daj mi sodu bikarbonu Ti si kriva zbog mog piva nemoj sreco, nemoj danas mi smo danas, blago meni poprilicno promaseni ima mnogo losih dana kod ljubavnih veterana Ref. Mi smo eto blizu kraja jedan korak od ocaja cuvaj malo nade za nas nemoj sreco, nemoj danas nemoj sreco ma nemoj danas Nemoj danas, molim te danas me pusti na miru jutro ce promijeniti sve idi negde plesi idi molim te negde plesi Bolje spreci ruzne reci nemoj sreco, nemoj danas nase greske u tisini nisu jos na povrsini mene neki djavo tera skuvaj kafu bez secera |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Cao,DIME UBAV DEN |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9293949596 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |