![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 681682683684685 915> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
LUGE....ZBESNAV OD IZMISLENI PROFESIII NE SE ZIVEE........ SAMO UMETNOST!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
a sto delat ne znam, koga ke se vratat ke ni se pofalat
![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
acika ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 1600 |
![]() ![]() |
|
Finis coronat opus
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АЈДЕ РЕД СЕ РЕДАТ МАЛЕАЈДЕ РЕД СЕ РЕДАТ
КОЧАНСКИ СЕЈМЕНИ.. МИЛА ЛЕ МАЛЕ КОЧАНСКИ СЕЈМЕНИ... АЈДЕ ЌЕ МИ ОДАТ МАЛЕ АЈДЕ ЌЕ МИ ОДАТ ПОКРАЈ КРИВА РЕКА... МИЛА ЛЕ МАЛЕ ПОКРАЈ КРИВА РЕКА... АЈДЕ ЌЕ ГО БАРАТ МАЛЕ АЈДЕ ЌЕ ГО БАРАТ.. ИЉО АРАМИЈА МИЛА ЛЕ МАЛЕ ИЉО АРАМИЈА. АЈДЕ НЕ МИ БИЛО ИЉО ,АЈДЕ НЕ МИ БИЛО ... ПОКРАЈ КРИВА РЕКА, МИЛА ЛЕ МАЛЕ ПОКРАЈ КРИВА РЕКА... АЈДЕ ТУК МИ БИЛО ИЉО , АЈДЕ ТУК МИ БИЛО... ВО СОЛУНА ГРАДА ,МИЛА ЛЕ МАЛЕ ВО СОЛУНА ГРАДА... АЈДЕ ГО СЛУЖИЛА МАЛЕ АЈДЕ ГО СЛУЖИЛА... МОМА МАКЕДОНКА , МИЛА ЛЕ МАЛЕ ЛИЧНА СОЛУНЧАНКА... |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
SOSEMA SI VO PRAVO trucker
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ja peese na glas, neli
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
ЏАКИ ,
ОК Е СИ НАПИШАЛ НЕШТО... АМА НЕ МЕ РАЗБРА ТИ МЕНЕ ТОГАШ КОГА ПРАШУВАШЕ ДАЛИ МОЖЕ... ТИ СИ НАПИШАЛ,АМА ЈАС НЕ ЗНАМ ШТО... ![]() ЕБА ГО ..... |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Prevod:
I na Boga mu e teshko mnogu da proshteva
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
БЛАГОДАРАМ ЗА ПРЕВОДОТ..
КАКО БЕШЕ ФИЛМОТ ??? ,,ИЗГУБЕНИ ВО ПРЕВОДОТ ,, ??? ![]() |
|
|
![]() |
|
dobra pogovorka, neli? |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
eve primer:
na albanski za odmor se vika PUSHIM a za koga k*r
odmor, odmor , koga odmor? = pushim, pushim, k*r pushim?
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Kade redenka...
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
САКАВ ДА НЕ ЗБОРАМ НИШТО ВО ВРСКА СО ТВОЈАТА ПОГОВОРКА... АМА КОГА ВЕЌЕ МЕ ПРАШУВАШ.... МОРАМ ДА ТИ КАЖАМ ДЕКА НЕ СЕ СОГЛАСУВАМ СО ТЕБЕ.... БОГ Е ЕДИНСТВЕНИОТ КОЈ НЕ СЕ ИЗМОРУВА ОД НАС... ТОЈ ВО СЕБЕ ИМА ЉУБОВ И РАЗБИРАЊЕ ДУРИ И ЗА НАЈГРЕШНИТЕ... ЕДИНСТВЕНО ТОЈ СЕКОГАШ МОЖЕ ВИСТИНСКИ ДА НИ ПРОСТИ... |
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Lele...ama textovi citam..
Ste se opustile maximalno...
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 681682683684685 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |