![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 647648649650651 915> |
Автор | ||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
STO SE SLUCUVA TUKA?? POZDRAV, NAJGOLEM POZDRAV DO SITE.....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Ignoriranjeto ne svojstveno , barem za tebe PITU
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
|
E NE E COVEK DA VE OSTAVI SAMI....
DA NE SE RASPRAVATE SLUCAJNO???
|
||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ЏАКИ...
ЈАС НЕ САКАВ НИ ДА ТЕ НАВРЕДАМ НИ ТА ТИ СЕ ДОДВОРУВАМ... САМО СУМ РЕАЛЕН И ОТВОРЕН ШТО КАЈ НАС ЧЕСТО СЕ ПОИСТОВЕТУВА СО НАИВЕН... ЛИЛИ КАЈ СИ МА ТИ ??? ЕЛА МАЛКУ ДА МИ ТЕ ПОТСТИСНАМ... ДОБРО ДЕ ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
....dobar den.......so drugari ke bevte be???.....se kavgate bez mene,a!!!!.....e kako ne vi e sram????........e drug pat jas sam ke si napravam kavga so sebe i nikoj ne vikam od vas!!!!.....ke vidite Vie.......
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
ИМА ЛИ НЕКОЈ ТУКА ?
|
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
добар ден...кажете што бидна за утре
![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
od sega nema da se zaebavam, ama neka se pazat tie sto ke se obidat da me zaebavaat
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
БОСА ЗДРАВО... И СЕ РАЗБИРА СТИСКА ОКОЛУ ПОЛОВИНАТА ,ДОБРО ДЕ ![]() ЕБА ГО... ЗА УТРЕ ??????? ВАЛ ЈА НЕМА А ЈАС НЕМАМ ПОИМ... |
||
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
зш бе оклу половина таму ли најтенка ти се видов
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
ЕЈ БАТКА... ЈАС НЕМАМ НАМЕРА ДА ПРЕСТАНАМ ДА СЕ ЗАЕБАВАМ... А ИСТО ТАКА И НЕМАМ НАМЕРА ДА ПОЧНАМ ДА СЕ ПАЗАМ... АКО НЕКОМУ МУ ПРЕЧАМ ТАКОВ КАКО ШТО ТАТКО МИ МЕ СТВОРИЛ А МАЈКА МИ РОДИЛА НЕКА НЕ БИДЕ СО МЕНЕ... ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
||
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 647648649650651 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |