![]() |
|
ФЕНИКСОТ ПОВТОРНО СЕ РАЃА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 632633634635636 915> |
Автор | ||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Djakondo... Mojot konk*rent so avatarceto.. |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
elle ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 08.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4 |
|
a ustvari sto e temata denes? kamionite na trucker ili sampanjsko? jas glasam za nesto pozestoko, penusavo!
![]() |
||
fate, what's that??
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
denes go menuvam avatarceto, mnogu me zaebavaat
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Kaminonite....se sekojdnevna tema..posto trucker...gi obozava,,,i na son i na jave,,ELLE..
Shampanjot e za NAS..SITE,,POSE
![]() |
||
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
хмммммммммм ХММММММММММ ЕЛЕ, ЈАС БИ БИЛ ПО ЗАДОВОЛЕН ДА СМЕ НАЈДОБРИ... ОВА НАЈБОЉИ..... МИ ГИ ГРЕБЕ УШИТЕ.... ЕБА ГО.... |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
Djakondo....toa mi nalikuva na zenski avatar,na nezna,romanticna dusha.... Toa moze da bide samo ZENATA... |
||
|
||
![]() |
||
|
Djakondo...menuvaj...
Stavi nesto "mashko"na slikicka
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
e aj sea, razbirate li sto saka da kaze?
|
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
А ЗА ШТО КОНк*рИРАШЕ ЏАКИ СО ОВА РОЗЕВО ЦВЕЌЕНЦЕ? ЗА КРАСТАВИЧАР ? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ПАТЕМ ДОБРО УТРО И ЗА ТЕБЕ... ЈА ОПНА ЛИ ВЧЕРА НАЈДОБРА ? ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
|
kako na primer
![]() |
||
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
Djakondo..
sakam da kazam deka CVET MI E ASOCIJACIJA NA "ZENA"NE NA MAZ...
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
КАКО НА ПРИМЕР КРАСТАВИЦА... ЕБА ГО... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
|
Neznam..
Biraj..
Mashko torzo...muskuli,,,zavodliv tip
![]() |
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
tom kruz od "topgun":)))
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 632633634635636 915> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |