IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Ноќен живот
  Активни теми Активни теми RSS - Сте ли за да се најдеме сите од форум?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сте ли за да се најдеме сите од форум?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 266>
Автор
Порака
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:33
Originally posted by ivancic ivancic напиша:

Hugsrcka zaso da nemas sreka,mene me ubedija - ja doadjam i kraj.
 aj sega drugi da vidime red se redi,koj doadja...Dogi uste li mi mislis,da znam ako ne milom-silomTongue

Шуќур Hug
Кон врв
Mumu Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2006
Локација: Macedonia
Поени: 172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:37
super znaci se zgolemuva brojot...koj  e uste za......

Кон врв
KaLiNa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јули.2006
Поени: 8416
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:40
jas samo cekam da vidam kade i koga.....a doagam 100 % Smile
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:41
za koga izbravme petok, kade - dana e za ganza drugi predlozi nemase uste.............
Кон врв
Dana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 3018
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:41
Vo petok vo 21 h vo Ganza.
Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:42
a posle kade prodolzuvame? Big%20smileWink
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:45

Ke vidime de.. kalince, da gi zemam drugarite moi? 

Love like an angel, make love like a devil. [IMG]http://i73.photobucket.com/albums/i215/enatara/eyer.gif" />
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mumu Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:46
kade vo debar maalo....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KaLiNa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:46
Originally posted by Dana Dana напиша:

Ke vidime de.. kalince, da gi zemam drugarite moi? 

da be zlato, normalno.....Tongue
ej, se smiri so toj od b2?
kuliraj
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 12:48
Originally posted by KaLiNa KaLiNa напиша:

ej, se smiri so toj od b2?

Ne bas LOL Ama mu se smugnuvam nekako LOL
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 13:43
да не дојде до забуни, јас не идам, иако, ако се случи нешто во последен момент, ете ме таму, нацртан!
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 13:52
Супер Tongue Нацртај се јас да не треба да те цртам, оти маф работа LOLLOLLOL
Кон врв
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 22:22
Еј и мене планирајте ме..... Само објаснете ми поточно каде е тоа.... Big%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2007 во 22:24
yeaaHugsuper Big Kiss
pa i ja neznam kaj e toa,moze da se dogovorime da se cekame negde prethodno?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7576777879 266>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.